CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

De ce sa optezi pentru apartamente amplasate la ultimul nivel?

Inapoi in listing
ultimul etaj
Publicat: 2014-08-22 Autor: SudImobiliar Expert
Locuintele situate la ultimul etaj nu mai au aceleasi probleme ca in trecut si prezinta unele avantaje fata de cele situate la nivele inferioare ale cladirii
Ideile preconcepute îi fac pe cei mai mulţi cumpărători să evite locuinţele amplasate la ultimul nivel. Însă lucrurile s-au schimbat faţă de anii trecuţi: cele mai multe blocuri au fost îmbunătăţite, iar problemele pentru care erau „renumite” aceste apartamente nu mai sunt de actualitate. Mai mult, acestea vin la pachet nu doar cu avantaje unice, ci şi cu un preţ mai mic. Locuinţele de la ultimul nivel au avantaje unice, pe care potenţialii clienţi nu le pot trece cu vederea, mai ales dacă evidenţiate de către consultantul imobiliar. De cele mai multe ori, chiar şi clienţii reticenţi îşi schimbă părerea atunci când văd un imobil bine întreţinut şi bine izolat, iar argumentele obiective îi conving chiar şi pe cei cu idei preconcepute. Lipsa vecinilor de deasupra îi încântă pe mulţi clienţi, cât şi accesul uşor la terasa blocului. De asemenea, o mică parte dintre clienţi apreciază priveliştea de la ultimul etaj, detaliu pentru care peste hotare se plătesc bani grei. Şi, de cele mai multe ori, preţul unui apartament amplasat la nivelul superior este mai mic decât cel al altor locuinţe(chiar cu 10%), ceea ce poate reprezenta un argument final in achizitionarea acestui tip de imobile.

citeste stirea integral

Voteaza articolul

STIRI SIMILARE

Investitiile in imobiliare din 2017 au fost simila DETALII
Specialistii estimeaza pentru acest an, din ce in DETALII
Cel mai mare dezvoltator de parcuri industriale ş DETALII
^ Inapoi sus