CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Ansamblu rezidential sub forma unui lego, simbol al Montrealului

Inapoi in listing
lego
Publicat: 2015-06-13 Autor: SudImobiliar Expert
Habitat 67 este o emblemă arhitecturală si o sursa de inspiratie pentru mai multe proiecte.
Ansamblul rezidential Habitat 67 a fost conceput in urma cu aproape 50 de ani pentru a arata noul stil de viaţă urban. In timp, acesta a devenit un adevarat simbol al orasului canadian Montreal. Aparţinând arhitectului canadian de origine israeliană Moshe Safdie, proiectul a fost conceput iniţial ca teză de masterat. Aplaudat de către specialiştii Universităţii McGill, proiectul a fost realizat în miniatură pentru expoziţia universală Expo 67, organizată în Montreal în anul 1967, a cărei temă principală a fost „Omul şi Lumea sa”.
Habitat 67, este construit asemănător unui joc de lego si este format din 354 de blocuri prefabricate din beton, aranjate în diverse variante, pe o înălţime de maximum 12 nivele. În total, aici se regăsesc 146 locuinţe de diferite mărimi şi configuraţii, fiecare fiind formată dintr-unul până la opt blocuri de beton interconectate. Iniţial, complexul ar fi trebuit să aibă 158 de apartamente, dar câteva unităţi au fost unite, pentru a crea locuinţe mai mari. Fiecare apartament are ieşire către cel puţin o terasă.
În primăvara lui 2012, Habitat 67 a câştigat un concurs lansat de Lego Architecture – oameni din întreaga lume au votat inspiraţia pentru o viitoare replică, iar proiectul canadian a surclasat simboluri precum Turnul Eiffel, Colosseum sau Capitoliul Statelor Unite ale Americii.


citeste stirea integral


Voteaza articolul

STIRI SIMILARE

Un proiect imobliar cu aproape 600 de unitati loca DETALII
Un întreprinzător din Islanda, a gasit o metoda DETALII
Fondul de investitii, condus de Ioannis Papalekas DETALII
^ Inapoi sus