CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Un nou ansamblu rezidential

Inapoi in listing
floreasca residence 30559500
Publicat: 2015-08-11 Autor: SudImobiliar Expert
O investitie de peste 10 milioane euro pentru un nou ansamblu in Bucuresti
In zona Floreasca-Aurel Vlaicu se construieste un ansamblu rezidential ce va avea un numar de 260 de apartamente. Dezvoltatorul acestui proiect este  R.U.Shalit Dezvoltare şi Construcţii, care va investi peste 10 milioane de euro pentru realizarea lui. Acest ansamblu este primul proiect rezidential  pe piata romaneasca dezvoltat de israilienii de la R.U.Shalit Dezvoltare şi Construcţii. Lucrarile de constructie ale complexului Floreasca Residence cu trei blocuri rezidentiale au demarat.
Ansamblul rezidential se realizeaza pe un teren cumparat in perioada 2007-2008, si va cuprinde două blocuri cu un regim de înălţime de P+10, iar unul de P+5+6R.
Preţurile pornesc de la 1.300 de euro/mp construit. O garsonieră cu o suprafaţă utilă de 44 mp costă 75.000 de euro, un apartament cu două camere cu o suprafaţă utilă de 70 mp costă 115.000 de euro, iar un apartament cu trei camere şi o suprafaţă utilă de 81 mp costă 135.000 de euro. 

citeste stirea integral


Voteaza articolul

STIRI SIMILARE

Dezvoltatorul imobiliar a renuntat la ideea de a c DETALII
PMB a aprobat recent indicatorii tehnico-economici DETALII
Preturile unor astfel de locuinte incep de la 11 5 DETALII
^ Inapoi sus