CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Apartamentele din România pot ajunge şi la câteva milioane de euro

Inapoi in listing
apartamente
Publicat: 2014-03-03 Autor: SudImobiliar Expert
România este o ţară unde piaţă imobiliară are oferte din cele mai îndrăzneţe din punct de vedere al preţurilor
Bucureştiul este în top, iar cea mai costisitoare locuinţă de aici costă două milioane de euro şi se află în celebra zonă din apropierea Parcului Herăstrău. Aceşti bani reprezintă valoarea unui penthouse, cu şase camere, cu o suprafaţă de 330 de mp şi terase foarte spaţioase, de 140 de mp, dotat şi cu două locuri de parcare subterană.
Pe următoarele locuri se clasează două dintre cele mai scumpe apartamente din România, care se vând cu peste 1,5 milioane de euro, şi care au patru camere şi se află în aceeaşi zonă din Bucureşti.

Citeste stirea integral
Voteaza articolul

STIRI SIMILARE

Primele 3 tranzacţii din piaţa de investiţii im DETALII
Se vor finaliza inca 70 km de pista in aproximativ DETALII
Imobiliarele si avocatura, doua planuri care se im DETALII
^ Inapoi sus