CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

CA Immo vinde proiectele din Romania si Polonia catre PointPark Properties

Inapoi in listing
parc logistic
Publicat: 2014-10-13 Autor: SudImobiliar Expert
Grupul austriac CA Immo a finalizat negocierile pentru vanzarea portofoliului de proiecte logistice din Romania, totalizand 467.000 de metri patrati, precum si cele din Polonia, catre PointPark Properties din Cehia, pe piata locala compania detinand parcul Europolis Logistic Park de langa Bucuresti.
"Tranzactia include un parc logistic din Romania (215.000 metri patrati), doua active din Polonia (252.000 metri patrati) si aproape 165 de hectare de teren pentru dezvoltare, in principal in Romania si Polonia", se arata intr-un comunicat al CA Immo. Activele sunt detinute printr-un joint-venture dintre CA Immo si Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, potrivit Mediafax.

Europolis Logistic Park are o suprafata inchiriabila de 214.000 mp si chiriasi precum Carrefour, Altex sau eMag, iar CA Immo a devenit proprietarul acestuia in urma achizitiei unui alt grup austriac, Europolis, care s-a implicat inca din 2004 in dezvoltarea parcului logistic demarat de grupul italian Cefin.
Valoarea contractului nu este facuta publica

Cumparatorul activelor, PointPark Properties din Cehia, este controlat de grupurile TPG (fostul Texas Pacific Group) si Ivanhoe Cambridge. Tranzactia urmeaza sa primeasca aprobarile autoritatilor de reglementare, compania austriaca anuntand ca procesul de vanzare se va incheia pana la finalul acestui an. Partile au convenit ca termenii financiari ai contractului sa nu fie facuti publici.

Stirea integral aici:
Voteaza articolul

STIRI SIMILARE

UEFA ne obligă ca până în anul 2020 sa avem li DETALII
Un întreprinzător din Islanda, a gasit o metoda DETALII
Un proiect imobliar cu aproape 600 de unitati loca DETALII
^ Inapoi sus