CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Unicredit HQ, sediul Unicredit Tiriac Bank a fost vandut

Inapoi in listing
unicredit tiriac bank silviu matei
Publicat: 2014-12-15 Autor: SudImobiliar Expert
Valoarea tranzactiei nu a fost facuta publica, dar se vehiculeaza ca Unicredit HQ ar fi fost cumparata cu circa 40 milioane euro
Globalworth, compania de investitii imobiliare, infiintata si condusa de omul de afaceri Ioannis Papalekas, a achizitionat Unicredit HQ, sediul Unicredit Tiriac Bank. Este a treia tranzacţie din sectorul de birouri realizată în ultima lună de Globalworth, la scurt timp dupa cladirile Green Court I şi Nusco Tower. Valoarea tranzactiei nu a fost facuta publica, dar este estimata la aproximativ 40 milioane de euro. Astfel, portofoliul de birouri Globalworth a crescut cu aproximativ 58.000 de metri pătraţi inchiriabili.

citeste stirea integral

Voteaza articolul

STIRI SIMILARE

Investitiile in imobiliare din 2017 au fost simila DETALII
Specialistii estimeaza pentru acest an, din ce in DETALII
Cel mai mare dezvoltator de parcuri industriale ş DETALII
^ Inapoi sus