CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Numarul cladirilor rezidentiale a crescut spectaculos

Inapoi in listing
constructii ins
Publicat: 2015-03-12 Autor: SudImobiliar Expert
Potrivit INS domeniul constructiilor a inregistrat semne pozitive in 2015
Domeniul constructiilor marcheaza semne pozitive in debutul acestui an, inregistrand o crestere fata de anul precedent. În timp ce volumul lucrărilor de construcţii s-a mărit cu peste 12%, o creştere cu adevărat spectaculoasă au înregistrat-o clădirile rezidenţiale (53,9%), conform celei mai recente analize a Institutului Naţional de Statistică (INS) 
Pe elemente de structură, reparaţiile capitale au înregistrat o creştere de 22,6%, iar lucrările de construcţii noi au crescut cu 17,5%. În acelaşi timp, lucrările de întreţinere şi reparaţii curente au scăzut cu 6,5%. Pe obiecte de construcţii, au crescut clădirile rezidenţiale şi clădirile nerezidenţiale cu 53,9%, respectiv cu 27,7%. În acelaşi timp, construcţiile inginereşti au înregistrat o scădere de 6%.


citeste stirea integral

Voteaza articolul

STIRI SIMILARE

Dezvoltatorul imobiliar a renuntat la ideea de a c DETALII
PMB a aprobat recent indicatorii tehnico-economici DETALII
Preturile unor astfel de locuinte incep de la 11 5 DETALII
^ Inapoi sus