CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Iti doresti o casa cu o arhitectura deosebita?

Inapoi in listing
casa rot
Publicat: 2014-07-02 Autor: SudImobiliar Expert
Casa rotunda proiectata de o inginera din Romania este preferata multor europeni
O ingineră româncă, Cora Siegmeth specializată în Statele Unite, este unul din primii specialişţi din Europa care realizează case sferice, din care noaptea poti privi prin acoperis bolta cereasca. Prima ei casa de acest gen a fost propriul cămin, iar acum proiectează locuinţe sferice pentru oricine îşi doreşte o casă ieşită din tipare. In prezent proiectează case sferice pentru francezi, italieni şi austrieci, iar în România a conceput deja peste zece locuinţe rotunde.


citeste stirea integral
Voteaza articolul

STIRI SIMILARE

UEFA ne obligă ca până în anul 2020 sa avem li DETALII
Un întreprinzător din Islanda, a gasit o metoda DETALII
Un proiect imobliar cu aproape 600 de unitati loca DETALII
^ Inapoi sus