CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Case ingenioase pentru zone cu risc de inundatii

Inapoi in listing
544becb31d16c
Publicat: 2014-10-27 Autor: SudImobiliar Expert
Casa-amfibie este cu 25% mai scumpa decat o casa cu fundatie obisnuita, insa specialistii spun ca este o solutie convenabila
O casa-amfibie, a carei constructie a fost finalizata in aceasta luna, a fost solutia gasita de specialisti pentru inlocuirea unei case cladita pe piloni, pe o mica insula de pe raul Tamisa, al carui debit a fost in crestere in ultima perioada.
Arhitectii de la  Baca Architects, cei care au dezvoltat acest concept de casa-amfibie sustin ca o astfel de constructie este cu 25% mai scumpa decat una cu o fundatie obisnuita, dar este o investitie care se justifica pe deplin.
Din cauza schimbarilor climatice, cateva zone de pe Glob vor fi din ce in ce mai ploioase, iar riscurile de inundatii vor fi tot mai mari. In Marea Britanie, spre exemplu, unde ploile intense au produs pagube de 1,5 miliarde de dolari anul trecut, arhitectii au venit cu o solutie care ar putea fi aplicata si in Romania, unde raurile au distrus foarte multe gospodarii in ultimii ani: casa-amfibie, care incepe sa pluteasca atunci cand nivelul apei creste.

citeste stirea integral


Voteaza articolul

STIRI SIMILARE

Primele 3 tranzacţii din piaţa de investiţii im DETALII
Se vor finaliza inca 70 km de pista in aproximativ DETALII
Imobiliarele si avocatura, doua planuri care se im DETALII
^ Inapoi sus