CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

In Spania a intrat in vigoare legea despagubirii proprietarilor straini

Inapoi in listing
demolare spania
Publicat: 2015-09-03 Autor: SudImobiliar Expert
Constructiile ilegale din Spania au creat mari probleme in ultimii ani
In ultima perioada in Spania s-a creat o situatie incordata din cauza constructiilor ilegale. Multi straini care si-au achizitionat o casa in frumoasa Spanie au intampinat mari probleme. O parte din aceste case au fost construite ilegal, iar guvernul a hotarat demolarea lor. Astfel, acesti proprietari straini s-au trezit fara case si fara economiile investite in ele.
Pentru a veni in sprijinul lor, guvernul a aprobat in primavara o noua lege referitoare la despagubirea strainilor ramasi fara bani si fara case. Recent, aceasta lege a intrat in vigoare. Conform legii înainte de a semna un ordin de demolare, judecătorii trebuie să se asigure că proprietarii şi-au recuperat pierderile.  
Zeci de mii de case ridicate fără autorizaţie de construcţie au fost vândute înainte de 2007, în special cetăţenilor britanici – cei mai mulţi şi-au vândut locuinţele din oraşele natale şi au plătit sute de mii de euro, pentru un vis spulberat. La propriu, căci autorităţile spaniole nu au fost îngăduitoare şi au ordonat demolarea construcţiilor, deşi cumpărătorii erau de bună-credinţă.  
Comunitatea locală şi internaţională a fost impresionată de cazurile englezilor rămaşi fără locuinţă şi fără despăgubiri, odată cu începerea demolărilor, de la sfârşitul anului trecut. Însă nici situaţia proprietarilor scăpaţi deocamdată de buldozere nu părea mai optimistă, întrucât aceştia nu aveau contracte cu furnizorii de electricitate, apă sau alte servicii, în lipsa unor documente valide. Deşi străinii şi-au găsit dreptatea în justiţie, nu au putut obţine despăgubiri din partea dezvoltatorilor imobiliari intraţi în faliment.
Pentru a rezolva situatia creata guvernul spaniol a introdus recent o lege care interzice demolarea construcţiilor ale căror proprietari nu au fost despăgubiţi. Înainte de a semna un ordin de demolare, judecătorii sunt obligaţi să se asigure că proprietarii care au cumpărat cu bună-credinţă o locuinţă ridicată ilegal îşi recuperează pagubele.

citeste stirea integral

Voteaza articolul

STIRI SIMILARE

Primele 3 tranzacţii din piaţa de investiţii im DETALII
Se vor finaliza inca 70 km de pista in aproximativ DETALII
Imobiliarele si avocatura, doua planuri care se im DETALII
^ Inapoi sus