CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Revigorarea creditarii in lei

Inapoi in listing
credit
Publicat: 2014-07-29 Autor: SudImobiliar Expert
In ultima perioada a avut loc o crestere majora a creditelor ipotecare in lei
La sfarsitul lunii iunie a acestui an, nivelul creditelor în lei acordate de bănci pentru achi­ziţia de locuinţe a depăşit 5,9 miliarde de lei, adica de trei ori mai mare decat nivelul din aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor BNR.
Desi aceste credite ipotecare in lei au crescut foarte mult, in special in luna iunie a acestui an, ele reprezinta doar 15% din valoarea creditelor ipotecare acordate, marea majoritate fiind in euro.


citeste stirea integral

Voteaza articolul

STIRI SIMILARE

Investitiile in imobiliare din 2017 au fost simila DETALII
Specialistii estimeaza pentru acest an, din ce in DETALII
Cel mai mare dezvoltator de parcuri industriale ş DETALII
^ Inapoi sus