CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

A crescut cu peste 28% numarul autorizatiilor de construire

Inapoi in listing
autorizatii constructie
Publicat: 2018-05-09 Autor: SudImobiliar Expert
În luna ianuarie 2018, au fost eliberate 2.009 de autorizaţii pentru construirea de clădiri rezidenţiale, cu 28,7% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Mai bine de jumătate (61,3%) dintre autorizaţiile pentru construirea de clădiri rezidenţiale care au fost eliberate luna trecută se referă la proiecte din zone rurale, conform INS.

Regiunile în care au fost înregistrate creşteri în luna februarie 2018 sunt: Bucureşti-Ilfov (+180 autorizaţii), Sud-Vest Oltenia (+99), Vest (+94) şi Sud-Muntenia (+45).

Scăderi ale numărului de autorizaţii pentru construirea de clădiri rezidenţiale au fost înregistrate în regiunile Nord-Vest (-28 autorizaţii), Sud-Est (-22), Nord-Est (-6) şi Centru (-4).

Potrivit INS, anul trecut, numărul de autorizaţii de construcţie pentru clădiri rezidenţiale a fost cu 7,6% mai mare faţă de 2016, ajungând până la 41.603.

În 2016, numărul de autorizaţii pentru clădiri rezidenţiale a scăzut cu 1,2% faţă de 2015, până la 38.653.

Voteaza articolul

STIRI SIMILARE

Dezvoltatorul imobiliar a renuntat la ideea de a c DETALII
PMB a aprobat recent indicatorii tehnico-economici DETALII
Preturile unor astfel de locuinte incep de la 11 5 DETALII
^ Inapoi sus