CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Impozitul pe case s-ar putea scumpi cu 50%

Inapoi in listing
nthumb 275 x 183 35764 impozit locuinta
Publicat: 2014-11-17 Autor: SudImobiliar Expert
In urmatorii doi ani, cota progresiva ar putea schimba grila de impozitare
Cota progresivă anunţată pentru anii 2015 şi 2016 este poate cea mai importantă veste de schimbare în politica de impozitare. Momentan însă, este vorba doar despre un document care, deşi este elaborat de Ministerul Finanţelor, a fost infirmat la nivel oficial. Cu toate acestea, specialiştii spun că nu există oprelişti de ordin legislativ care să împiedice implementarea unui asemenea act, în cazul în care el ar fi propus spre concretizare.
„Impozitele datorate pentru clădiri, pentru terenuri şi pentru mijloacele de transport vor fi menţinute la nivelul actual, în condiţiile în care consiliile locale vor păstra actualele niveluri de impozite şi taxe locale”, a declarat Ioana Petrescu, Ministrul Finanţelor.
Potrivit unor acte întocmite de Ministerul Finanţelor, cota progresivă ar putea aduce creşteri de 15%, 25% şi 35% şi impozite pe case şi terenuri cu 25% mai mari, în 2015 şi 2016. Cu toate acestea, Ministrul Finanţelor Publice a declarat răspicat că niciodată nu s-a făcut un scenariu care să cuprindă elimninarea cotei unice de impozitare. În acest context conflictual, analiştii subliniază că dacă totuşi se doreşte schimbarea modului de impozitare cu cel prezentat în documentele neoficiale, nu ar exista nicio problemă de ordin legislativ.


citeste stirea integral
Voteaza articolul

STIRI SIMILARE

Primele 3 tranzacţii din piaţa de investiţii im DETALII
Se vor finaliza inca 70 km de pista in aproximativ DETALII
Imobiliarele si avocatura, doua planuri care se im DETALII
^ Inapoi sus