CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Rentabilitatea investitiei in terenuri

Inapoi in listing
thumb 136 x 90 35418 teren
Publicat: 2014-10-16 Autor: SudImobiliar Expert
Pe termen lung investitia in terenuri se dovedeste a fi una profitabila
Terenurile au fost considerate dintotdeauna o investiţie care nu are cum să fie altfel decât profitabilă, pe termen lung. Dincolo de dezechilibrele economice, de fluctuaţiile de preţ, apetitul de achiziţie şi dezvoltare rămâne. Astfel, un teren strategic poziţionat poate să fie vândut avantajos, cu puţină răbdare. Terenurile agricole au chiar un avantaj în plus, fiind unul dintre segmentele care şi-au revenit cel mai repede după prăbuşirea pieţei imobiliare. 
Terenurile agricole au marcat o crestere de pana 50% in ultimii doi ani, datorita cererii în creştere de alimente. Astfel, interesul investitorilor s-a îndreaptat catre terenurile cultivabile, in special spre terenurile compacte, cu suprafeţe mari, care sunt tot mai rar de găsit.


citeste stirea integral
Voteaza articolul

STIRI SIMILARE

Specialistii estimeaza pentru acest an, din ce in DETALII
Cel mai mare dezvoltator de parcuri industriale ş DETALII
UEFA ne obligă ca până în anul 2020 sa avem li DETALII
^ Inapoi sus