CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Izolare termica finalizata in proportie de 80% in sectorul 1

Inapoi in listing
35977 reabilitare
Publicat: 2014-12-15 Autor: SudImobiliar Expert
Primaria sectorului 1 a anuntat ca a finalizat lucrarile de anvelopare pentru 80% din blocurile ce au intrat in programul de reabilitare
Dintre toate zonele administrative ale Capitalei, sectorul 1 pare a fi fruntas in programul de reabilitare termica. Edilii primariei sectorului 1 au anuntat finalizarea izolarii termice a peste 80% din numărul total de blocuri eligibile de a intra în acest program. Astfel, peste 800 blocuri din această zonă administrativă a Bucureştiului au o performanţă energetică ridicată, în urma unor lucrări de anvergură achitate din bani publici.
Reabilitarea termică a blocurilor din Sectorul 1 va continua până la anveloparea tuturor acestor imobile, promit oficialii, iar condiţiile rămân neschimbate – asociaţiile de proprietari nu vor achita niciun ban. Dacă lucrările vor decurge conform planurilor, până la sfârşitul anului 2015 vor fi reabilitate termic toate blocurile eligibile (conform legii) din această zonă, respectiv încă circa 150 clădiri.
Odată cu reabilitarea termică a blocurilor, asociaţiile de proprietari primesc şi certificatul de performanţă energetică al clădirii. Potrivit autorităţilor, acest document se acordă pe clădire şi nu pentru fiecare apartament în parte.

citeste stirea integral
Voteaza articolul

STIRI SIMILARE

Investitiile in imobiliare din 2017 au fost simila DETALII
Specialistii estimeaza pentru acest an, din ce in DETALII
Cel mai mare dezvoltator de parcuri industriale ş DETALII
^ Inapoi sus