CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Primul oras european inteligent construit doar cu tehnologii moderne

Inapoi in listing
orase inteligente
Publicat: 2016-10-05 Autor: SudImobiliar Expert
Aspern, orasul inteligent din Austria are o infrastructura dezvoltata de Siemens
Aspern, un oras din Austria, are o infrastructura dezvoltata de compania Siemens. Aspern ar putea fi primul oras inteligent construit doar cu cele mai moderne tehnologii.
In prezent, orasul are doar 6.000 de locuitori, dar se estimeaza ca acesta va fi locuit atunci cand va fi finalizat de 25.000 de locuitori. 

Pana la finalul anului 2030, orasul inteligent ultramodern va absorbi investitii de 5 miliarde de euro. Aspern este unul dintre cele mai ambitioase proiecte de inovatie din Europa si din lume si care propune o alternativa pentru un trai sanatos.
Proiectul se intinde pe o suprafata de 2,4 milioane de metri patrati, va avea o suprafata construibila de 2,2 milioane de metri patrati si va fi conectata la cele mai moderne solutii de tehnologie din lume.
Orasul va avea proiecte rezidentiale, dar si de o importanta zona de birouri, centre comerciale, centre de productie, practic o regiune care ar putea functiona independent de imprejurimi si sa fie sustinuta in totalitate de tot ceea ce se produce in interiorul sau.

Pana la finalul acestui an, nu mai putin de 2.600 de apartamente sau unitati locative vor fi deschise, in care se estimeaza ca vor locui aproximativ 6.000 de persoane.

Desi se afla la o distanta de circa 15 km fata de Viena, Aspern este conectat inca din anul 2013 la linia de metrou a capitalei Austriei, iar pana la finalul acestui an, inca o statie de metrou va fi data in functiune, ceea ce va facilita accesul locuitorilor din zona rezidentiala a orasului la transportul in comun.

stirea integral aici


Voteaza articolul

STIRI SIMILARE

Primele 3 tranzacţii din piaţa de investiţii im DETALII
Se vor finaliza inca 70 km de pista in aproximativ DETALII
Imobiliarele si avocatura, doua planuri care se im DETALII
^ Inapoi sus