CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Noul pol corporatist al Capitalei

Inapoi in listing
dupa pipera zona barbu vacarescu floreasca urmeaza a fi un nou pol corporatist un nou cartier de birouri pentru firme din it si finante prinde viata in zona orhideea din capitala 254362 1 1
Publicat: 2015-07-10 Autor: SudImobiliar Expert
Pe terenurile fostelor fabrici din zona Orhideea se vor construi noi cladiri de birouri
Terenurile fostelor fabrici Baduc(materiale de construcţii) sau Spicul(fabrica de pâine) din zona Orhideea, vor fi gazdele unor noi cladiri de birouri, dezvoltate în special de in­ves­titori români, după ce zona a că­pătat o nouă imagine odată cu con­struc­ţia Pasajului Basarab, pe care cir­culă zilnic 80.000-100.000 de maşini.
Fostele platforme industriale din partea de centru-vest se vor transforma  intr-un viitor pol de birouri al Capitalei in care vor activa  mai multe companii, de exemplu, instituţii financiare, companii farma­ceu­tice, companii din domeniul ser­vi­ciilor financiare, companii din IT.
Pe lângă proiectele de birouri deja con­struite, Sema Parc al omului de afa­ceri Ion Rădulea sau AFI Park al isra­elieni­lor de la AFI, dar şi cele plani­fi­cate, precum Orhideea Towers, al aus­triecilor de la CA Immo, în zonă se anun­ţă noi dezvoltări de proiecte, în con­textul în care în partea de nord a Bucureştiului, unde s-au concentrat cea mai mare parte a construcţiilor de office în ultimii ani, opţiunile de tere­nuri cu potenţial de dezvoltare sunt din ce în ce mai rare.
Recent, o noua tranzactie cu un teren de aproape 13.000 mp, preluat de la spaniolii Hercesa, vizavi de Carrefour Orhideea, a fost finalizata. 
Divi­zia de imo­biliare a grupului suedez IKEA a cum­părat în urmă cu patru ani două hec­tare din platforma de mate­riale de con­strucţii Baduc, din apro­pierea Pasa­ju­lui Basarab, unde este pre­văzută dez­voltarea unui proiect de bi­rouri.
Toate aceste tranzactii intaresc ideea de formare a unui noul pol corporatist al Capitalei.

citeste stirea integral
Voteaza articolul

STIRI SIMILARE

Investitiile in imobiliare din 2017 au fost simila DETALII
Specialistii estimeaza pentru acest an, din ce in DETALII
Cel mai mare dezvoltator de parcuri industriale ş DETALII
^ Inapoi sus