CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Dezvoltatorul CA Immo si-a marit portofoliul imobiliar din Romania

Inapoi in listing
birou europe house 1pp
Publicat: 2015-07-16 Autor: SudImobiliar Expert
Austriecii au plătit 60 de milioane de euro pentru participaţia de 35% a BERD în mai multe proiecte
Dezvoltatorul austriac CA Immo a incheiat de curand negocierile cu BERD (Banca Europeana pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare) pentru cumpararea participaţiei de 35% într-un portofoliu care cuprinde terenuri şi clădiri de birouri. Valoarea terenurilor este de 25 de milioane de euro, iar portofoliul de birouri este format din opt clădiri, ampalsate in Bucuresti, Budapesta, Zagreb şi Praga. Cele doua cladiri de birouri din Bucuresti sunt Europe House şi River Place.
Cu această ahiziţie, participaţia CA Immo creşte de la 65%, la 100%, iar tranzacţia va fi parafată luna aceasta. Gradul mediu de ocupare al clădirilor de birouri a fost în martie 2015 de 94,5%, cu un randament investiţional situat la 7,9%.
Consolidarea operaţiunilor CA Immo va aduce companiei venituri anuale din închiriere de 35 de milioane de euro.citeste stirea integral
Voteaza articolul

STIRI SIMILARE

Primele 3 tranzacţii din piaţa de investiţii im DETALII
Se vor finaliza inca 70 km de pista in aproximativ DETALII
Imobiliarele si avocatura, doua planuri care se im DETALII
^ Inapoi sus