CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Pentru 2015 Guvernul planuieste sa acorde 2,5 miliarde programului Prima Casa

Inapoi in listing
prima casa
Publicat: 2015-01-09 Autor: SudImobiliar Expert
Pentru programul 'Prima Casă' în 2015, plafonul va fi suplimentat cu sumele nealocate sau neutilizate din plafonul pe 2014.
Conform unui proiect Hotarare de Guvern publicat pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, Guvernul vrea sa aloce 2,5 miliarde de lei pentru programul 'Prima Casă' în anul 2015, iar plafonul va fi suplimentat cu sumele nealocate sau neutilizate din plafonul pe 2014.
'Suma reprezentând diferenţa rămasă neutilizată şi/sau nealocată din anul 2014 urmează să fie publicată pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice şi al Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM) în cel mult 5 zile de la data publicării Hotărârii în Monitorul Oficial', se menţionează în proiectul de Hotărâre.
Programul Prima Casă a fost aprobat în vara lui 2009, prin Ordonanţa de urgenţă nr. 60/2009, atunci cand in Romania piata imobiliara era blocata. De atunci programul a suferit diverse modificari, ajungand de la Prima Casa 1 la Prima Casa 4.


citeste stirea integral

Voteaza articolul

STIRI SIMILARE

Dezvoltatorul imobiliar a renuntat la ideea de a c DETALII
PMB a aprobat recent indicatorii tehnico-economici DETALII
Preturile unor astfel de locuinte incep de la 11 5 DETALII
^ Inapoi sus