CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Investitie estimata la 26 milioane de euro pentru un nou proiect rezidential dezvoltat in Capitala

Inapoi in listing
dezv
Publicat: 2017-11-21 Autor: SudImobiliar Expert
Ansamblul se va construi in zona centrala a Bucurestiului
In centrul Bucurestiului, se va dezvolta un nou proiect rezidential. Ansamblul, denumit Soho Unirii va cuprinde un numar de 236 de apartamente si va fi construit intr-o singura faza. Investitia va fi de aproximativ 26 milioane de euro.

Dezvoltatorul acestui proiect imobiliar este compania London Partners. 
Ansamblul de apartamente Soho Unirii ca cuprinde locuinte de tip studio, de 2,3 si patru camere si ar urma sa fie finalizat in octombrie 2018. Potrivit reprezentantilor dezvoltatorului London Partners, lucrarile de constructie au inceput, iar, in prezent, se executa subsolul.

Preturile sunt de 79.900 euro plus TVA pentru un studio, 93.100 euro plus TVA pentru doua camere, 124.000 euro plus TVA pentru trei camere, iar patru camere ajung la 199.000 plus TVA. In pret este inclus si un loc de parcare subteran. Soho Unirii a fost prezent si la Salonul Imobiliar Bucuresti unde reprezentantii de vanzari ai dezvoltatorului au incheiat peste 30 de rezervari

Proiectul Soho Unirii este construit de Ayka Construction, companie ce a mai executat constructia InCity Residence, Tineretului Residence si Ferdinand Residence.


stirea integral aici
Voteaza articolul

STIRI SIMILARE

Un proiect imobliar cu aproape 600 de unitati loca DETALII
Un întreprinzător din Islanda, a gasit o metoda DETALII
Fondul de investitii, condus de Ioannis Papalekas DETALII
^ Inapoi sus