CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Iti doresti o casa perfecta dar terenul si bugetul au dimensiuni reduse?

Inapoi in listing
casa ideala
Publicat: 2014-10-03 Autor: SudImobiliar Expert
Solutia consta in alegerea unui proiect bine gandit
Cea mai parte a terenurilor libere din zonele urbane au dimensiuni mici, dar cu o colaborare foarte buna intre arhitecti, ingineri, echipa de constructii si proprietarii pe acestea se pot construi case ideale cu bugete reduse.
Suprafata mica a terenului ii obliga atat pe proprietar si in aceeasi masura si pe arhitecti sa se supuna unei serii de restrictii in proiectarea viitoarei case, iar ulterior, dupa stabilirea proiectului, acelasi teren mic devine principalul vinovat in ingreunarea desfasurarii lucrarilor de constructie. Proprietarii isi doresc o casa spatioasa si confortabila, dar si un petic de curte in care sa amenajeze un loc de relaxare dotat cu un foisor, un leagan sau un gratar si un loc de luat masa in aer liber. Echipa de arhitecti ai companiei americane Lanefab sustin ca au gasit solutia ideala pentru toate aceste cerinte, teren mic, buget restrans, casa cu design deosebit si confortabila...

citeste stirea integral
Voteaza articolul

STIRI SIMILARE

Investitiile in imobiliare din 2017 au fost simila DETALII
Specialistii estimeaza pentru acest an, din ce in DETALII
Cel mai mare dezvoltator de parcuri industriale ş DETALII
^ Inapoi sus