CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Un nou record al imobiliarelor din Bucresti-Ilfov

Inapoi in listing
institutul national de statistica a confirmat cresterea economica de 3 8 in primul trimestru 18484021 1
Publicat: 2016-03-11 Autor: SudImobiliar Expert
INS: peste 11.000 de case şi apartamente au fost finalizate in 2015, in regiunea Bucuresti-Ilfov
Potrivit datelor furnizate de Institutul Naţional de Statistică(INS) si centralizate de ZF, in 2015 au fost construite si finalizate peste 11.000 de case şi apartamente in regiunea Bucuresti-Ilfov.
Acest nivel reprezinta un record al ultimilor 10 ani.
Anii 2008 şi 2014 s-au mai remarcat cu cifre de peste 10.000 de locuinţe construite în Bucureşti şi Ilfov, însă nivelul de peste 11.000 de locuinţe nu a mai fost depăşit până acum. Rezultatele pentru această zonă vin mai puţin din Bucuresti şi mai mult din împrejurimi, unde construcţiile sunt masive, explică jucătorii din piaţă.
La nivel naţional, creşterea este de 5% faţă de anul anterior, rezultatul pentru 2015 fiind de aproximativ 47.000 de locuinţe, nivel care a mai fost depăşit doar în 2010, când au fost ridicate cu aproape 2.000 de locuinţe mai mult.

stirea integral aici
Voteaza articolul

STIRI SIMILARE

Dezvoltatorul imobiliar a renuntat la ideea de a c DETALII
PMB a aprobat recent indicatorii tehnico-economici DETALII
Preturile unor astfel de locuinte incep de la 11 5 DETALII
^ Inapoi sus