CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Activitate in crestere in sectorul spaniol de constructii

Inapoi in listing
lifting the moon
Publicat: 2015-08-21 Autor: SudImobiliar Expert
Primele semne de dezmortire ale pietei de constructii in Spania dupa criza
Inainte de criza, Spania era tara care construia mai multe locuinţe decât Franţa, Germania şi Marea Britanie la un loc. Criza, resimtita puternic aici, a ingenunchiat sectorul constructiilor.
Primele semne de dezmortire ale acestui sector s-au aratat odata cu crearea locurilor de muncă în cel mai alert ritm din ultimii aproape trei ani.
Bloomberg noteaza insa ca aparitia locurilor de munca bine platite va mai intarzia. 
Conform datelor publicate de institutul national de statistica spaniol, s-au creat 32.300 locuri de muncă în sectorul construcţiilor în trimestrul al doilea, a cincea perioadă consecutivă de creştere.
Investitorii străini identifică oportunităţi în creştere de a construi în condiţiile în care economia spaniolă îşi revine în urma prăbuşirii sectorului imobiliar. Totuşi, activitatea în creştere din sectorul construcţiilor şi avansul vânzărilor de locuinţe nu s-au tradus încă într-o îmbunătăţire a condiţiilor de lucru pentru muncitori.


citeste stirea integral
Voteaza articolul

STIRI SIMILARE

Primele 3 tranzacţii din piaţa de investiţii im DETALII
Se vor finaliza inca 70 km de pista in aproximativ DETALII
Imobiliarele si avocatura, doua planuri care se im DETALII
^ Inapoi sus