CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Romania caracterizata de supraaglomerare locativa

Inapoi in listing
banu manta
Publicat: 2016-01-12 Autor: SudImobiliar Expert
Un studiu al BCR Banca pentru Locuinţe in colaborare cu IRSOP arata ca aproximativ jumătate din familiile din tara noastra trăiesc în una sau două camere
Dintr-un studiu de piata realizat de BCR (BCR BpL) cu sprijinul companiei de cercetare si consultanta IRSOP (Institutul Român de Sondare a Opiniei Publice), reiese ca aproape jumătate dintre familiile din România (46%) trăiesc în una sau două camere, în oraşe proporţia fiind mai mare, chiar de 57%.
Potrivit studiului de piata, 
40% dintre familiile cu trei persoane locuiesc în maximum două camere, 32% din familiile cu patru persoane, 20% din familiile cu cinci persoane şi 20% din familiile cu şase persoane.
Petre Datculescu, 
directorul IRSOP a declarat: "'Ne oprim un moment şi încercăm să ne imaginăm traiul zilnic al unei familii de patru sau şase persoane într-un apartament de două camere: cum se odihnesc aceşti oameni? Cum mănâncă? Ce posibilităţi de intimitate există? Unde îşi ţin lucrurile? Unde se pregătesc pentru şcoală sau pentru muncă? Cum gestionează preferinţele divergente? Cum e atmosfera generală? În mod curios, tema densităţii excesive în locuinţele româneşti lipseşte din discuţiile publice şi nu pare să preocupe pe nimeni, în afară de locatarii în cauză"


citeste stirea integral
Voteaza articolul

STIRI SIMILARE

Primele 3 tranzacţii din piaţa de investiţii im DETALII
Se vor finaliza inca 70 km de pista in aproximativ DETALII
Imobiliarele si avocatura, doua planuri care se im DETALII
^ Inapoi sus