CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

6.400 de hectare de terenuri agricole din Tulcea au fost inundate

Inapoi in listing
terenuri agricole
Publicat: 2015-04-24 Autor: SudImobiliar Expert
Aproximativ 6.400 de hectare de terenuri agricole au fost afectate de cotele ridicate ale Dunării şi precipitaţiile înregistrate în ultimele luni, potrivit datelor înregistrate până în prezent de Prefectura judeţului Tulcea.
Direcţia pentru Agricultură ne-a semnalat faptul că 6.430 de hectare de terenuri cultivate au fost afectate de fenomenul de băltire, cele mai mari suprafeţe fiind situate pe braţul Chilia al Dunării', a declarat joi, pentru , prefectul Marin Bădiţă, citat de Agerpres.

O comisie formată din reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului judeţului Tulcea va verifica situaţia culturilor calamitate, pe baza constatărilor, proprietarii terenurilor urmând să beneficieze de scutiri la plata unor dări la bugetul statului.

'În urma verificărilor care se vor efectua pe teren, proprietarii terenurilor agricole afectate vor fi scutiţi de la plata impozitului pe venitul agricol', a menţionat prefectul Bădiţă.

De la începutul anului, în mai multe rânduri, Dunărea a depăşit cota de atenţie pe raza judeţului Tulcea.

Joi, 23 aprilie, potrivit Administraţiei Fluviale Dunărea de Jos din Galaţi, nivelul fluviului, la Isaccea, este de 367 de centimetri, cu 47 de centimetri mai mare decât cota de atenţie. La Tulcea, nivelul Dunării a coborât sub cota de atenţie la finele săptămânii trecute

Stirea initiala aici:
Voteaza articolul

STIRI SIMILARE

UEFA ne obligă ca până în anul 2020 sa avem li DETALII
Un întreprinzător din Islanda, a gasit o metoda DETALII
Un proiect imobliar cu aproape 600 de unitati loca DETALII
^ Inapoi sus