CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Tranzactie imobiliara importanta a cehilor de la CTP

Inapoi in listing
deva logistic 465x390
Publicat: 2015-08-05 Autor: SudImobiliar Expert
Circa 10 milioane de euro au dat cei de la CTP pentru achizitia parcului logistic din Deva
CTP, dezvoltatorul imobiliar de spatii logistice si industriale a anuntat achizitia parcului logistic din Deva. CTP a cumparat Deva Logistics Park de la antreprenorul belgian Yves Weerts cu aproximativ 10 milioane euro. In Romania, in portofoliul CTP se regasesc circa 120 de hectare de teren în localităţi precum Mădăraş, Borş, Piteşti şi Cluj.
Proiectul, amplasat în comuna Băcia de lângă Deva, a fost construit între anii 2009 şi 2011 de Yves Weerts la comanda Carrefour România şi ulterior a atras şi firma Havi Logistics, al cărei principal client este McDonald's România. Parcul are o suprafaţă totală de 43.000 mp şi mai dispune de 1,7 hectare de teren pentru extindere.
„Afacerile noastre se dezvoltă rapid în România, pe măsură ce tot mai mulţi investitori caută spaţii de clasă A pentru activităţi industriale sau logistice. Vom continua să construim şi să cumpărăm în România spaţii potrivite pentru partenerii noştri tradiţionali”, a declarat Remon Vos, directorul executiv al CTP. În primăvara acestui an, Vos anunţa că CTP are alocaţi 100 mil. euro pentru investiţii în România. In decurs de cateva luni, CTP a cumparat in Romania 3 saptii logistice.


citeste stirea integral
Voteaza articolul

STIRI SIMILARE

UEFA ne obligă ca până în anul 2020 sa avem li DETALII
Un întreprinzător din Islanda, a gasit o metoda DETALII
Un proiect imobliar cu aproape 600 de unitati loca DETALII
^ Inapoi sus