CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Monument istoric scos la vanzare cu 500.000 euro

Inapoi in listing
poza 4854 1
Publicat: 2015-05-18 Autor: SudImobiliar Expert
Casa in care a locuit muza lui Constantin Brancusi este scoasa la vanzare
Castelul Pogany din Tara Hategului este scos la vanzare cu pretul de 500.000 Euro. Superbul castel a fost construit la mijlocul secolului 19 si are peste 50 de camere si un domeniu ce se intinde pe o suprafata de 17 hectare. Castelul a apartinut familiei nobiliare Pogany, in care s-a nascut pictorita Margit Pogany, muza si iubita marelui sculptor Constantin Brancusi. 
In 1918, castelul a fost confiscat de autoritati. Ceva mai tarziu a fost nationalizat de comunisti si transformat in spital de neuropsihiatrie infantila, cu sute de pacienti.
Urmasii familiei Pogany au reintrat in posesia conacului si au pus-o in vanzare, la o casa de licitatii din Capitala.
Constructia se afla pe lista monumentelor istorice romanesti, iar Consiliul Judetean Hunedoara este interesat de cumpararea ei.citeste stirea integral
Voteaza articolul

STIRI SIMILARE

Primele 3 tranzacţii din piaţa de investiţii im DETALII
Se vor finaliza inca 70 km de pista in aproximativ DETALII
Imobiliarele si avocatura, doua planuri care se im DETALII
^ Inapoi sus