CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Venituri din chirii de 3 milioane euro intr-un singur semestru

Inapoi in listing
militari romania front hm 1
Publicat: 2015-08-18 Autor: SudImobiliar Expert
Veniturile brute ale Militari Shopping Center s-au marit în primele sase luni ale anului cu 2,1%
Atrium European Real Estate detine in Romania centrul comercial Militari Shoping Center. Centrul comercial din Militari are o suprafata inchiriabila de 54.100 de metri pătraţi, ceea ce reprezintă 4,4% din portofoliul deţinut de Atrium, care se ridică la 1,23 milioane de metri pătraţi.
Conform datelor publicate vineri, centrul comercial din Militari a înregistrat venituri nete de 2,91 milioane de euro în prima jumătate a anului, în scădere 4,1% faţă de aceeaşi perioadă din 2014, când au fost de 3,03 milioane euro.
Veniturile brute ale Militari Shopping Center s-au majorat în primele sase luni ale anului cu 2,1%, de la 3,09 milioane de euro la 3,16 milioane de euro.
Atrium European Real Estate deţine 82 de centre comerciale în Polonia, Cehia, Slovacia, Rusia, Ungaria, România şi Letonia. Cele 82 de proprietati sunt estimate la 2,7 miliarde de euro.

citeste stirea integral

Voteaza articolul

STIRI SIMILARE

Primele 3 tranzacţii din piaţa de investiţii im DETALII
Se vor finaliza inca 70 km de pista in aproximativ DETALII
Imobiliarele si avocatura, doua planuri care se im DETALII
^ Inapoi sus