ANSAMBLU APARTAMENTE

ZONĂ:

Popesti-Leordeni - Soseaua Oltenitei

NUMĂR APARTAMENTE

Nr. total - 8 Nr. disponibil - 8
 

FACILITĂȚI ANSAMBLU:

  •          Locuinte “la cheie”
  •           Teren in proprietate pentru fiecare apartament in parte
  •           Acces rapid la mijloace de transport in comun
 

TIPURI APARTAMENTE:

apartamente cu 3 camere

STADIU PROIECT:

Imobile disponibile
  Descarcă oferta în format PDF
Trimite oferta pe mail
SERVICII GRATUITE
SUD IMOBILIAR EXPERT CONCEPT va ofera o serie de servicii noi care vă sunt oferite GRATUIT cum ar fi: asistenţă juridică, consultanţă şi suportul necesar în vederea obţinerii creditului dorit si ceea ce este mai important pentru dumneavoastra ,, COMISION 0 ’’ la toate imobilele tranzactionate prin agentia noastra. Toate informatiile privind preturile, suprafetele si descrierea imobilului apartin in totalitate proprietarului de drept si provin in urma informatiilor furnizate de acesta.

Dezvoltatorul ansamblului are deja in portofoliu si alte proiecte, atat cu apartamente, cat si cu vile. Indiferent ca vorbim de vile sau apartamente sunt ansambluri gandite sa ofere locuinte pentru toata lumea, indiferent de buget sau de optiunea in ceea ce priveste tipul spatiului.

Acest ansamblu are un regim de inaltime P+2+M, iar fiecare apartament este perfect adaptat cerintelor din piata. Tocmai de aceea aveti optiunea de a alege intre garsoniere, apartamente cu doua sau trei camere, toate decomandate. 

 

AMPLASARE

Amplasat in  orasul  Popesti Leordeni, la mica distanta de statia de metrou capatul tramvaiului 34, 11 actual 634.  In zona se afla magazine, centre comerciale, supermarket-uri, unitati de invatamant, unitati spitalicesti, institutii publice, banci, centre de divertisment, parcuri.

MIJLOACE DE TRANSPORT

autobuze: 634
maxi-taxi: 418, 154, 244

PRET SI SUPRAFETE

Preturile au TVA-ul de 5% inclus, si de asemenea, primiti si un loc de parcare


3 camere   : incepand de la 56 mp; pret de la  45.000 Euro

Detalii
Proprietarul fiecarui apartament primeste in proprietate si o cota indiviza din terenul pe care este dezvoltat ansamblul, precum si acces la toate utilitatile si facilitatile de care acesta dispune.

DOTARII

Apartamentele sunt livrate la cheie, cu toate dotarile necesare desfasurarii unei vieti moderne si linistite. Mai mult de atat, pentru fiecare are propriul stil de viata si propria personalitate, fiecare locatar isi poate defini aceasta personalitate prin alegerea finisajelor interioare, respectiv gresie, faianta, parchet, zugraveli si obiecte sanitare.

Dotari:
- usa intrare anti-efractie
- usi interior de calitate
- gresie si faianta
- parchet laminat cu grosimea de 8 mm
- tamplarie PVC cu geam termopan low-E
- centrala termica de apartament
- obiecte sanitare moderne
- calorifere din otel
- vopsea lavabila de interior
- prize pentru internet, telefonie fixa si televiziune in fiecare camera
- toate utilitatile (gaze, electricitate, apa, canalizare)
- contorizare individuala

Orice client care rezerva apartamentul din timp, poate beneficia de posibilitatea de a-si personaliza apartamentul cu finisajele favorite, alegand din numeroase modele si nuante de gresie, faianta, parchet laminat si usi de interior.

MODALITATI DE PLATA
Modalitatile de plata sunt variate si depind doar de fiecare cumparator in parte
- Credit imobiliar/ipotecar
- Credit Prima Casa
pentru aceste tipuri de finantare, agentii nostri va sprijina in intocmirea dosarului bancar
- Plata cash
CONTACT

Departamentul de vânzări din cadrul companiei SUD IMOBILIAR EXPERT CONCEPT va sta la dispozitie referitor la intrebarile pe care le aveti despre acest ansamblu prezentat în ZONA DE SUD.Ne puteti contactata la e-mail: office@sudimobiliarexpert.ro.

Contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
Rezervă acum sau suna la 0762 958 569
x
^ Inapoi sus