APUSULUI RESIDENCE

ZONĂ:

SOS. OLTENITEI

NUMĂR APARTAMENTE

Nr. total - 24 Nr. disponibil - 24
 

FACILITĂȚI ANSAMBLU:

- stadiul complet finisat (la cheie)
- bransare la toate utilitatile
- contorizare separata
- acces rapid la mijloacele de transport 
 

TIPURI APARTAMENTE:

garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere

STADIU PROIECT:

În construcție
  Descarcă oferta în format PDF
Trimite oferta pe mail
SERVICII GRATUITE
SUD IMOBILIAR EXPERT CONCEPT a introdus o serie de servicii noi care vă sunt oferite GRATUIT cum ar fi: asistenţă juridică, consultanţă şi suportul necesar în vederea obţinerii creditului dorit si ceea ce este mai important pentru dumneavoastra ,, COMISION 0 ’’ la toate imobilele tranzactionate prin agentia noastra. Toate informatiile privind preturile, suprafetele si descrierea imobilului apartin in totalitate proprietarului de drept si provin in urma informatiilor furnizate de acesta ce au caracter orientativ si nu pot angaja in niciun fel raspunderea agentiei Sud Imobiliar Expert.

Ansamblul Apusului Residence, constructie 2016, dispune de acces usor atat la Sos. Berceni, la mijloacele de transport in comun (metrou Dimitrie Leonida), cat si la Sos. Oltenitei (maxi taxi si autobuze). cat si la pietele si magazinele mari si mici din zona.

Acest ansamblu are un regim de inaltime P+3E si este compus din 24 unitati locative, bine compartimentate (garsoniere si apartamente cu doua camera), care se vand complet finisate, izolate termic, bransate la toate utilitatile orasului, contorizate separate si dispun si de un loc de parcare inclus in pret.

LOCATIE
Ansamblul Apusului Residence este situat  in Popesti – Leordeni, in apropiere de Statia de  Metrou Dimitrie Leonida ( 10-12 minute), intr-o zona cu infrastructura completa, cu numeroase variante de mijloace de transport, scoli, gradinite, centre comerciale (Metro, Selgros, Real, Carrefour, Cora, Hornbach, Bricostore, Dedeman, Praktiker, s.a), malluri si piete moderne.
MIJLOACE DE TRANSPORT
  • Maxi Taxi
PRET SI SUPRAFETE
  • Garsoniere 28 mp 22.400 E*
  • 2 camere 49 mp 39.500 E*
  • 3 camere 65 mp 51.500 E*
* la plata cash
DOTARII

-      centrala proprie si calorifere,

-      usi de interior,

-      tamplarie pvc cu geam termopan,

-      gresie, faianta si parchet import,

-      obiecte sanitare in bai,

-      porti auto si pietonale,

-      parcare amenajata,

-      loc de parcare inclus,

-      termopan, glafuri din pvc interior/exterior

MODALITATI DE PLATA

Sunt acceptate ca modalităţi de plată:

   Credit imobiliar / ipotecar
   Credit “Prima Casă”

   Plata cash

 
CONTACT
Departamentul de vânzări din cadrul companiei SUD IMOBILIAR EXPERT CONCEPT va sta la dispozitie referitor la intrebarile pe care le aveti despre acest ansamblu prezentat în ZONA DE SUD. Ne puteti contactata la numarul de tel  0314.357.207 sau e-mail: office@sudimobiliarexpert.ro.
Contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
Rezervă acum sau suna la 0762 958 569
x
^ Inapoi sus