DREAM TOWN RESIDENCE

ZONĂ:

Popesti-Leordeni

NUMĂR APARTAMENTE

Nr. total - 360 Nr. disponibil - 360
 

FACILITĂȚI ANSAMBLU:

  • Finisaje de calitate
  • Drum de acces privat
  • Locuri de joaca pentru copii
  • Iluminat public
  • Contoare separate pentru apa, gaze si curent
 

TIPURI APARTAMENTE:

Apartamente de 2 si 3 camere

STADIU PROIECT:

Imobile disponibile
  Descarcă oferta în format PDF
Trimite oferta pe mail
SERVICII GRATUITE
SUD IMOBILIAR EXPERT CONCEPT a introdus o serie de servicii noi care vă sunt oferite GRATUIT cum ar fi: asistenţă juridică, consultanţă şi suportul necesar în vederea obţinerii creditului dorit si ceea ce este mai important pentru dumneavoastra ,, COMISION 0 ’’ la toate imobilele tranzactionate prin agentia noastra. Toate informatiile privind preturile, suprafetele si descrierea imobilului apartin in totalitate proprietarului de drept si provin in urma informatiilor furnizate de acesta ce au caracter orientativ si nu pot angaja in niciun fel raspunderea agentiei Sud Imobiliar Expert

  Ansamblul este compus din 12 blocuri de locuinte, D+P+4E si 2 cladiri cu destinatie comerciala si servicii, D+P+4E

  Cladirile de locuit sunt impartite in 3 tipuri de blocuri dispuse intercalat in ansamblu.
Fiecare bloc are in componenta sa un numar de 30 apartamente, dispuse cate 5 pe fiecare nivel.

  In imediata vecinatate a ansamblului la doar cateva minute de mers cu autoturismul sunt dispuse o serie de obiective de interes pentru orice locatar.
  Astfel din categoria administrativa amintim Primaria Popesti-Leordeni, din categoria comert si servicii de tip hypermarket amintim Praktiker, Selgros, Metro, Hornbach supermarket precum Lidl, Mega Image.
  De asemeni in zona mai sunt scoli generale, licee, gradinite, after school si nu foarte departe
maxim 2.5 km spitale, Mall Sun Plazza si piete agro-alimentare.

LOCATIE

  Ansamblul “Dream Town Residence” este situat in Orasul Popesti-Leordeni la granita cu Sectorul 4 al Capitalei in imediata vecinatate a Soselei Berceni si nu foarte departe de Soseaua Oltenitei,
pe strada Drumul Fermei  si cu posibilitatea de acces din strada Amurgului.
  Ansamblul este deservit in intregul sau de o strada carosabila dotata cu trotuare ce o marginesc.

MIJLOACE DE TRANSPORT

  Ansamblul se dezvolta intr-un areal facil accesului la mijloacele de transport in comun aferente Municipiului Bucuresti.
  La numai 400 m se gaseste cel mai important mijloc de transport in comun si anume metroul
cu statia DIMITRIE LEONIDA.
  Alte linii importante de transport sunt cele de autobuz 125, 402, 418, 419, 434, 611, 634 precum si maxi-taxi 244, linii care fac legatura cu Capitala si nu numai.

PRET SI SUPRAFETE
Suprafatele incep de la 42 mp utili, iar preturile de la 35.000 euro, tva-5% inclus.
DOTARII
Fiecarui bloc ii este alocata o suprafata de 1000 mp de teren.

  Complexul este dotat cu locuri de parcare, bariere de trecere actionate cu telecomanda, spatii de joaca pentru copii, drum de acces privat.
  Iluminatul public din ansamblu va fi realizat de fiecare bloc care va avea un contoar separat pentru energia electrica consumata la comun.
  Fiecare bloc este dotat cu o platforma de gunoi dotata cu europubele. Alimentarea cu apa se face din reteaua oraseneasca, sistemul de canalizare este rezolvat tot in reteaua orasului prin racordare in strada Amurgului.
  Accesul la retelele de gaz si electricitate este asigurat prin conectarea la retelele de distributie din zona. In complex mai sunt doua corpuri de cladiri destinate comertului si serviciilor. Acestea au in componenta lor spatii rezervate pentru Supermarket, curatatorie haine ecologica, farmacie, cafenea, cabinet stomatologic, frizerie/coafor, birouri. Spatiul exterior al imobilelor este amenajat cu alei si trotuare pietonale, spatii de relaxare, pergole, foisoare si gratare pentru barbeque, parcari delimitate, acces restrictionat permis doar rezidentilor

MODALITATI DE PLATA

Sunt acceptate ca modalităţi de plată:

  • Credit imobiliar / ipotecar
  • Credit “Prima Casă”
  • Plata cash


CONTACT
Departamentul de vânzări din cadrul companiei SUD IMOBILIAR EXPERT CONCEPT va sta la dispozitie referitor la intrebarile pe care le aveti despre acest ansamblu prezentat în ZONA DE SUD. Ne puteti contactata la numarul de tel: 0314.357.207 sau e-mail: office@sudimobiliarexpert.ro.
Contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
Rezervă acum sau suna la 0762 958 569
x
^ Inapoi sus