FAMILY RESIDENCE METALURGIEI

ZONĂ:

Metalurgiei

 

FACILITĂȚI ANSAMBLU:

  • Finisaje si dotari de cea mai buna calitate
  • Posibilitatea alegerii finisajelor
  • Contorizare separata
  • Bransat la toate utilitatile
 

TIPURI APARTAMENTE:

garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere

STADIU PROIECT:

Vândut integral
  Descarcă oferta în format PDF
Trimite oferta pe mail
SERVICII GRATUITE
SUD IMOBILIAR EXPERT CONCEPT a introdus o serie de servicii noi care vă sunt oferite GRATUIT cum ar fi: asistenţă juridică, consultanţă şi suportul necesar în vederea obţinerii creditului dorit si ceea ce este mai important pentru dumneavoastra ,, COMISION 0 ’’ la toate imobilele tranzactionate prin agentia noastra. Toate informatiile privind preturile, suprafetele si descrierea imobilului apartin in totalitate proprietarului de drept si provin in urma informatiilor furnizate de acesta ce au caracter orientativ si nu pot angaja in niciun fel raspunderea agentiei Sud Imobiliar Expert.

Family Residence Metalurgiei, asa cum spune si numele, este dedicat in primul rand familiilor. Mai bine spus familiilor aflate la inceput de drum, imobilele cu regim de inaltime Demisol + Parter + 4 etaje fiind compuse exclusiv din apartamente cu doua camere. Preturile sunt si ele accesibile, fiind cuprinse intre 20.000 euro si 53.500 euro ceea ce inseamna un efort financiar suportabil pentru tinerii care fac un credit ipotecar sau care au vandut un apartament in provincie pentru a se muta in Bucuresti.

Dezvoltatorul mai are in portofoliu si alte proiecte cu numele Family Residence (Postalionului si Berceni), ansambluri in care locuiesc deja zeci de familii. Pentru Family Residence Metalurgiei, investitorii, un grup de persoane fizice, au perfectionat reteta constructiilor, iar aceste apartamente beneficiaza de expertiza unei echipe intregi de profesionisti.

Apartamentele sunt compartimentate eficient, toate sunt decomandate, iar cele aflate la etajele superioare beneficiaza si de balcoane. Viitorii proprietari isi pot alege finisajele preferate avand la dispozitie o gama variata de modele si culori de gresie, faianta si parchet. In plus, fiecare cumparator beneficiaza si de un loc de parcare oferit gratuit.

AMPLASARE

Situat in Berceni, Sectorul 4, in apropiere de Carrefour Grand Arena, Family Residence Metalurgiei ofera acces rapid la mijloacele de transport in comun ( R.A.T.B) dar si la magazine, supermaket, hipermarket-uri dar si parcuri, scoli, etc.

MIJLOACE DE TRANSPORT
  • R.A.T.B :141, 202, 220 
  • MAXI-TAXI : 115
DOTARI

Dotarile apartamentelor sunt de cea mai buna calitate, iar finisajele sunt la alegerea clientului.

  •   Balcon dotat cu plase anti insecte;
  •   Sistem de monitorizare video
  •   Tamplarie pvc Rehau 5 camere cu geam termopan 4 anotimpuri cu glafuri interioare PVC si exterioare Aluminium; 
MODALITATI DE PLATA

Pentru a achizitiona una dintre locuintele care mai sunt disponibile puteti apela la un credit ipotecar sau imobiliar, precum si la un credit Prima Casa, iar agentii nostri va stau la dispozitie pentru a va sprijini in intocmirea dosarului bancar.

 

Detalii

 

Odata cu apartamentul contractat proprietarul va primi in proprietate si cota indiviza aferenta din terenul total pe care se va construi intreg ansamblul impreuna cu toate utilitatile si facilitatile de care acesta dispune.

 

De asemenea va beneficia de toate amenajarile pe care dezvoltatorul acestui proiect le va pune la dispozitia celorlalti proprieatari.

CONTACT
Departamentul de vânzări din cadrul companiei SUD IMOBILIAR EXPERT CONCEPT unde puteţi discuta cu agenţii noştri de vânzări despre acest ansamblu prezentat în ZONA DE SUD sau contactati-ne la numarul de tel  0762958569 sau e-mail: florin@sudimobiliarexpert.ro
Contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
Rezervă acum sau suna la 0762 958 569
x
^ Inapoi sus