GAUDI RESIDENCE

ZONĂ:

Berceni-Postalionului

NUMĂR APARTAMENTE

Nr. total - 22 Nr. disponibil - 22
 

FACILITĂȚI ANSAMBLU:

  • Finisajele si dotarile cea mai buna calitate
  • Posibilitatea alegerii finisajelor
  • Contorizare separata
  • Bransat la toate utilitatile
 

TIPURI APARTAMENTE:

apartamente cu 2 si 3 camere

STADIU PROIECT:

Imobile disponibile
  Descarcă oferta în format PDF
Trimite oferta pe mail
SERVICII GRATUITE
SUD IMOBILIAR EXPERT CONCEPT a introdus o serie de servicii noi care vă sunt oferite GRATUIT cum ar fi: asistenţă juridică, consultanţă şi suportul necesar în vederea obţinerii creditului dorit si ceea ce este mai important pentru dumneavoastra ,, COMISION 0 ’’ la toate imobilele tranzactionate prin agentia noastra. Toate informatiile privind preturile, suprafetele si descrierea imobilului apartin in totalitate proprietarului de drept si provin in urma informatiilor furnizate de acesta ce au caracter orientativ si nu pot angaja in niciun fel raspunderea agentiei Sud Imobiliar Expert.
Regimul de inaltime al imobilului este Parter + 2Etaje, 22 de apartamente, compuse din apartamente de 2 si 3 camere cu o compartimentare deosebita. Fiecare apartament dispune de contorizare separata pentru fiecare utilitate in parte, centrala pe gaz si calorifere de aluminiu, tamplarie PVC 5 camere, alb, glafuri interior/exterior .
Finisaje la alegere.
Interfon,
Discount 5% la plata cash
Parcare inclusa in pret ( cota indiviza ).
LOCATIE
Situat in Berceni, strada Postalionului, la doar cateva minute distanta de mijloacele de transport in comun, 202, 232, 125, mari centre comerciale, Carrefour, Deichman, Norauto, etc, farmacii si cabinete medicale, scoli si gradinite, notariate, etc.

MIJLOACE DE TRANSPORT
  • autobuz: 202, 232, 125
  • maxi taxi: 172 
PRET SI SUPRAFETE
  • 2 camere - de la 40 mp -  de la 36.500 €
  • 3 camere - de la 66 mp - de la 56.900 € 
DOTARII
Dotarile apartamentelor sunt la alegerea clientului si sunt de cea mai buna calitate, ele fiind, gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, centrala proprie de apartament, videointerfon.
MODALITATI DE PLATA

Pentru a achizitiona una dintre locuintele care mai sunt disponibile puteti apela la un credit ipotecar sau imobiliar, precum si la un credit Prima Casa, iar agentii nostri va stau la dispozitie pentru a va sprijini in intocmirea dosarului bancar.

 

Detalii

 

Odata cu apartamentul contractat proprietarul va primi in proprietate si cota indiviza aferenta din terenul total pe care se va construi intreg ansamblul impreuna cu toate utilitatile si facilitatile de care acesta dispune.

 

De asemenea va beneficia de toate amenajarile pe care dezvoltatorul acestui proiect le va pune la dispozitia celorlalti proprieatari.

 

CONTACT
Departamentul de vânzări din cadrul companiei SUD IMOBILIAR EXPERT CONCEPT unde puteţi discuta cu agenţii noştri de vânzări despre acest ansamblu prezentat în ZONA DE SUD sau contactati-ne la numarul de tel  0735.520.438 sau e-mail: tiberiu@sudimobiliarexpert.ro
Contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
Rezervă acum sau suna la 0762 958 569
x
^ Inapoi sus