GRAND TOWN RESIDENCE

ZONĂ:

Brancoveanu, Grand Arena

NUMĂR APARTAMENTE

Nr. total - 27 Nr. disponibil - 27
 

FACILITĂȚI ANSAMBLU:

  • Finisaje si dotari de cea mai buna calitate
  • Posibilitatea alegerii finisajelor
  • Contorizare separata
  • Bransat la toate utilitatile
 

TIPURI APARTAMENTE:

garsoniere, apartamente cu 2

STADIU PROIECT:

În construcție
  Descarcă oferta în format PDF
Trimite oferta pe mail
SERVICII GRATUITE
SUD IMOBILIAR EXPERT CONCEPT a introdus o serie de servicii noi care vă sunt oferite GRATUIT cum ar fi: asistenţă juridică, consultanţă şi suportul necesar în vederea obţinerii creditului dorit si ceea ce este mai important pentru dumneavoastra ,, COMISION 0 ’’ la toate imobilele tranzactionate prin agentia noastra. Toate informatiile privind preturile, suprafetele si descrierea imobilului apartin in totalitate proprietarului de drept si provin in urma informatiilor furnizate de acesta ce au caracter orientativ si nu pot angaja in niciun fel raspunderea agentiei Sud Imobiliar Expert.

Sunteti in cautarea unei locuinte care sa va ofere confort din toate punctele de vedere? Ansamblul rezidential GRAND TOWN RESIDENCE este o optiune mai mult decat demna de luat in calcul. Situat la doi pasi de centrul comercial al carui nume il si poarta, complexul beneficiaza de toata infrastructura aferenta oricarui cartier din Bucuresti, dar in acelasi timp ofera si linistea pe care nu le mai gasesti nicaieri intr-o Capitala.

Spatii verzi, alei pietonale, sosele asfaltate, locuri de parcare. Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile de care se bucura locatarii acestui ansamblu care ofera de la garsoniere pana la apartamente cu trei camere. Desi la prima vedere pare o oferta standard, proiectantii Allegra Residence au gandit locuinte cu suprafete atat de variate incat este imposibil sa nu gasiti una pe gustul dumneavoastra. De exemplu, garsonierele au dimensiuni cuprinse intre 34 mp si peste 41 mp, spatiu destul pentru a va manifesta creativitatea in materie de amenajari interioare. Este locuinta ideala pentru un burlac care doreste sa isi impresioneze prietenii cu petreceri memorabile.

Familiile care vor ca fiecare copil sa aiba propria zona au si ele de unde alege, apartamentele cu doua si avand suprafete care ajung pana la aproape 65 mp. 

AMPLASARE
Ca locatie, acest ansamblu este situat pe Bd. Turnu Magurele , in imediata vecinatate a Soselei Turnu Magurele si Grand Arena, oferind acces rapid la mijloacele de transport in comun cat si magazine, hypermarket-uri, farmacii, cabinete medicale, piete, scoli, gradinite.
MIJLOACE DE TRANSPORT
  • RATB
  • Maxi Taxi
  • Metrou
PRET SI SUPRAFETE
  •  Garsoniere: de la 34 mp - 32.585 euro
  •  Apartamente 2 camere: de la 41 mp - 39.140 euro

 

DOTARI
Imobilele din cadrul ansamblului dispun de finisaje excelente, executate de catre firme de renume in domeniu, sunt contorizate separat si dispun de:
- centrala proprie si calorifere
- usi interior de foarte buna calitate
- usa intrare anti efractie
- tamplarie pvc cu geam termopan import Germania
- gresie, faianta si parchet import Spania
- obiecte sanitare in baie
- interfon
- Utilitati: gaze, canalizare, apa, curent.
- Caramida porotherm, izolatie polistiren 10 cm
- Tamplarie PVC 5 camere Rehau
- Glafuri interior/exterior 
- Finisaje la alegere
- Centrala termica immergas
- Parcare inclusa in pret (cota indiviza)
MODALITATI DE PLATA

Sunt acceptate ca modalităţi de plată:

Credit imobiliar / ipotecar
Credit “Prima Casă”

Plata cash

CONTACT
Departamentul de vânzări din cadrul companiei SUD IMOBILIAR EXPERT CONCEPT va sta la dispozitie referitor la intrebarile pe care le aveti despre acest ansamblu prezentat în ZONA DE SUD.
Contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
Rezervă acum sau suna la 0762 958 569
x
^ Inapoi sus