IDEAL RESIDENCE

ZONĂ:

Theodor Pallady - Sector 3

NUMĂR APARTAMENTE

Nr. total - 35 Nr. disponibil - 35
 

FACILITĂȚI ANSAMBLU:

Bloc nou ce prezinta:

- Centrala proprie la fiecare apartament;

- Finisaje la alegere si de calitate;

- Mijloace de transport in apropriere.

 

TIPURI APARTAMENTE:

Apartamente 2 si 3 camere

STADIU PROIECT:

Imobile disponibile
  Descarcă oferta în format PDF
Trimite oferta pe mail
SERVICII GRATUITE
SUD IMOBILIAR EXPERT CONCEPT va ofera o serie de servicii noi care vă sunt oferite GRATUIT cum ar fi: asistenţă juridică, consultanţă şi suportul necesar în vederea obţinerii creditului dorit si ceea ce este mai important pentru dumneavoastra ,, COMISION 0 ’’ la toate imobilele tranzactionate prin agentia noastra. Toate informatiile privind preturile, suprafetele si descrierea imobilului apartin in totalitate proprietarului de drept si provin in urma informatiilor furnizate de acesta ce au caracter orientativ si nu pot angaja in niciun fel raspunderea agentiei Sud Imobiliar Expert..

Avand un regim de inaltime de doar P+4, cu un total de 35 de unitati,  IDEAL RESIDENCE  ofera apartamente de 2 si 3 camere spatioase, cu o compartimentare bine gandita, pentru a oferi confort maxim.

Construit din beton armat si caramida POROTHERM si izolat termic pe exterior. Pozitionat in Bucuresti, Sectorul 3, in aproprierea mijloacelor de transport in comun (5 minute fata de statia de metrou Nicolae Teclu) si puncte de interes (Metro, Auchan, Decathlon, Jumbo, Dedeman, Penny Market, Lidl, scoli, gradinite, cabinete medicale, etc).

Apartamentele se predau complet finisate, cu posibiliatea alegerii finisajelor, centrala termica proprie de 24 Kw, calorifere de otel, obiecte sanitare in baie, parchet, gresie, si faianta.

AMPLASARE

Pozitionat in Bucuresti, Sectorul 3, in aproprierea mijloacelor de transport in comun (5 minute fata de statia de metrou Nicolae Teclu) si puncte de interes (Metro, Auchan, Decathlon, Jumbo, Dedeman, Penny Market, Lidl, scoli, gradinite, cabinete medicale, etc).

PRET SI SUPRAFETE

Apartament 2 camere – Suprafata incepand de la 40.7 mp utili + 4.6 mp utili balcon – Pret de la 42.500 Euro

Apartament 3 camere – Suprafata incepand de la 62.7 mp utili + 4.6 mp utili balcon – Pret  de la 62.500 Euro

*Tva 5% inclus

DOTARII

Apartamentele sunt livrate la cheie, cu toate dotarile necesare desfasurarii unei vieti moderne si linistite. Mai mult de atat, fiecare proprietar are dreptul la propriul stil de viata si propria personalitate, fiecare locatar isi poate defini aceasta personalitate prin alegerea finisajelor interioare, respectiv: gresie, faianta, parchet, zugraveli si obiecte sanitare.

Dotari:

- usa metalica la intrare si usi interioare  din MDF de culoarea lemnului, cu tocuri reglabile

- ferestre din tamplarie PVC  cu geam termopan LowE+Argon.

- parchet, gresie, cu plinte si pervaz

- pereti finisati cu vopsea lavabila,

- faianta si gresie

- tavane din gipscarton pe structura metalica, finisate cu vopsea lavabila

- baie finisata si utilata  cu vas toaleta, cada, chiuveta, baterii;

- prize si comutatoare

- centrala termica individuala

- calorifere din otel , iar radiatoarele din bai sunt tip suport de prosop.
- contoare individuale pentru curent electric, gaze naturale, apa; contoarele fiecarui apartament fiind montate fie la intrarea in apartament, fie la intrarea blocului, in locuri special amenajate.
MODALITATE DE PLATA
  • Credit prima casa
  • Credit ipotecar
  • Cash
CONTACT

Departamentul de vânzări din cadrul companiei SUD IMOBILIAR EXPERT CONCEPT va sta la dispozitie referitor la intrebarile pe care le aveti despre acest ansamblu prezentat în ZONA DE SUD. Ne puteti contactata la numarul de tel  0314.357.207 sau e-mail: office@sudimobiliarexpert.ro.

Contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
Rezervă acum sau suna la 0762 958 569
x
^ Inapoi sus