LAMBIONI VILLAS

ZONĂ:

Popesti-Leordeni

NUMĂR APARTAMENTE

Nr. total - 8 Nr. disponibil - 8
 

FACILITĂȚI ANSAMBLU:

  • Ansamblu nou
  • Centrala proprie imobil
  • Finisaje la alegere
  • Finisaje de calitate
  • Mijloace de transport in apropriere
 

TIPURI APARTAMENTE:

Vile insiruite cu 3 camere si 4 camere

STADIU PROIECT:

În construcție
  Descarcă oferta în format PDF
Trimite oferta pe mail
SERVICII GRATUITE
SUD IMOBILIAR EXPERT CONCEPT va ofera o serie de servicii noi care vă sunt oferite GRATUIT cum ar fi: asistenţă juridică, consultanţă şi suportul necesar în vederea obţinerii creditului dorit si ceea ce este mai important pentru dumneavoastra ,, COMISION 0 ’’ la toate imobilele tranzactionate prin agentia noastra. Toate informatiile privind preturile, suprafetele si descrierea imobilului apartin in totalitate proprietarului de drept si provin in urma informatiilor furnizate de acesta ce au caracter orientativ si nu pot angaja in niciun fel raspunderea agentiei Sud Imobiliar Expert..

Avand un regim de inaltime P+1+Pod, cu 8 imobile in total,  LAMBIONI RESIDENCE  ofera  3 si 4 camere spatioase si cu o compartimentare bine gandita, pentru a oferi confort maxim.

Construit pe din beton armat si caramida POROTHERM si izolat termic pe exterior. Pozitionat in Popesti Leordeni, Sos. Oltenitei,  in aproprierea mijloacelor de transport in comun (5 minute fata de Sos. Oltenitei) si puncte de interes (Metro, Auchan, Decathlon, Jumbo, Dedeman, Penny Market, Lidl, scoli, gradinite, cabinete medicale, etc).

Se predau complet finisate, cu posibiliatea alegerii finisajelor, centrala termica proprie de 24 Kw, calorifere de otel, obiecte sanitare in baie, parchet, gresie, faianta.

AMPLASARE

Pozitionat in Popesti Leordeni in aproprierea mijloacelor de transport in comun (5 minute fata de sos. Oltenitei) si puncte de interes (Metro, Auchan, Decathlon, Jumbo, Dedeman, Penny Market, Lidl, scoli, gradinite, cabinete medicale, etc).

PRET SI SUPRAFETE

Vile 3 camere – 80 mp utili – 20 mp curte -  68.500 Euro

Vile 4 camere – 92 mp utili – 30 mp curte -  72.500 Euro

*Tva 5% inclus

DOTARI

Imobiliele sunt livrate la cheie, cu toate dotarile necesare desfasurarii unei vieti moderne si linistite. Mai mult de atat, fiecare proprietar are dreptul la propriul stil de viata si propria personalitate, fiecare locatar isi poate defini aceasta personalitate prin alegerea finisajelor interioare, respectiv gresie, faianta, parchet, zugraveli si obiecte sanitare.

 

Dotari:

- usa metalica la intrare si usi interioare  din MDF de culoarea lemnului, cu tocuri reglabile

- ferestre din tamplarie PVC  cu geam termopan LowE+Argon.

- parchet si gresie, cu plinte si pervazuri

- pereti finisati cu vopsea lavabila,

- faianta si gresie

- tavane din gipscarton pe structura metalica, finisate cu vopsea lavabila

- baie finisata si utilata  cu vas toaleta, cada, chiuveta, baterii;

- prize si comutatoare

- centrala termica individuala

- calorifere din otel , iar radiatoarele din bai sunt tip suport de prosop.
- contoare individuale pentru curent electric, gaze naturale, apa; contoarele fiecarui apartament fiind montate fie la intrarea in apartament, fie la intrarea ansamblu, in locuri special amenajate.
MODALITATI DE PLATA
  • Credit prima casa
  • Credit ipotecar
  • Cash
CONTACT

Departamentul de vânzări din cadrul companiei SUD IMOBILIAR EXPERT CONCEPT va sta la dispozitie referitor la intrebarile pe care le aveti despre acest ansamblu prezentat în ZONA DE SUD. Ne puteti contactata la numarul de tel  0314.357.207 sau e-mail: office@sudimobiliarexpert.ro.

Contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
Rezervă acum sau suna la 0762 958 569
x
^ Inapoi sus