MAGIC RESIDENCE

ZONĂ:

Popesti-Leordeni

 

FACILITĂȚI ANSAMBLU:

- stadiul complet finisat (la cheie);
- bransare la toate utilitatile;
- contorizare separata;
- teren in proprietate pentru fiecare apartament;

 

TIPURI APARTAMENTE:

Apartamente 2 si 3 camere

STADIU PROIECT:

Imobile disponibile
  Descarcă oferta în format PDF
Trimite oferta pe mail
SERVICII GRATUITE
SUD IMOBILIAR EXPERT CONCEPT a introdus o serie de servicii noi care vă sunt oferite GRATUIT cum ar fi: asistenţă juridică, consultanţă şi suportul necesar în vederea obţinerii creditului dorit si ceea ce este mai important pentru dumneavoastra ,, COMISION 0 ’’ la toate imobilele tranzactionate prin agentia noastra. Toate informatiile privind preturile, suprafetele si descrierea imobilului apartin in totalitate proprietarului de drept si provin in urma informatiilor furnizate de acesta ce au caracter orientativ si nu pot angaja in niciun fel raspunderea agentiei Sud Imobiliar Expert.

Magic Residence a fost gandit in asa fel incat sa se incadreze perfect in arhitectura zonei, astfel incat au rezultat o serie de cladiri cu regim mic de inaltime, mai exact P+2+M. Cheia succesului in cazul acestui proiect este data de faptul ca dezvoltatorii au deja o experienta considerabila in ceea ce priveste constructia de locuinte, ei avand deja in portofoliu mai multe locuinte individuale.

Ansamblul se adreseaza in special familiilor tinere care au nevoie de o locuinta spatioasa,decent si bine compartimentata, oferind spre vanzare apartamente de 2 si 3 camere decomandate,  foarte bine compartimentate insotite de balcoane mari gen teresa complet inchise.
ANSAMBLUL MAGIC REZIDENCE  este compus din 16 apartamente in total cu 2 scari de acces, impartite cu  cate 2 apartamente pe fiecare nivel. Suprafeţele apartamentelor sunt cuprinse între 46 şi 72 mp utili  si sunt oferite spre vanzare in stadiul complet finisat (la cheie), bransate la toate utilitatile si contorizate separat.

LOCATIE

MAGIC REZIDENCE se afla in imediata vecinatatea sectorului 4 a Capitalei si la numai 800 m de metrou IMGB Dimitrie Leonida. In plus accesul se face foarte rapid, ansamblul fiind situat intre cele două mari artere din zona de sud, Şoseaua Berceni, respectiv Şoseaua Olteniţei . In plus, doar 2-3 kilometri despart ansamblul de cele mai mari centre de cumparaturi din Bucuresti: Metro, Selgros, Real, Obi, Hornbach, Practiker, Carrefour Grand Arena Mall sau Vitantis Center, Sun Plazza Mall.

MIJLOACE DE TRANSPORT
  • tramvai: 34, 11;
  • autobuz: 402, 414;
  • maxi taxi: 153, 253, 254;
  • metrou: statia Dimitrie Leonida (fosta I.M.G.B.).
PRET SI SUPRAFETE

Preturile sunt adaptate suprafetelor apartamentelor si nu depasesc 50.500 euro (tva 5% inclus). Cu acelasi pret puteti cumpara in Capitala un apartament din anii 70 care cu siguranta nu va ofera acelasi confort.

Detalii

Fiecare proprietar va avea stipulata in contractual de vanzare-cumparare cota indiviza aferenta din terenul total pe care se va construi intreg imobilul, in plus apartamentul contractat va fi bransat la toate utilitatile, va dispune de toate facilitatile si va beneficia de toate amenajarile pe care dezvoltatorul acestui proiect le va pune la dispozitia celorlalti proprietari.

PRETURI
- apartamente 2 camere - Su = 46 mp + 30 mp curte; pret= 44.500 Euro (TVA inclus);
- apartamente 3 camere - Su = 72 mp; pret= 54.000/55.000 Euro (TVA inclus);

DOTARI

Proiectat pentru a oferi diversitate chiar in interiorul sau, odata cu rezervarea unui apartament puteti opta pentru personalizarea tuturor amenajarilor interioare (gresie, faianta, parchet, usi interioare, zugraveli interioare, obiecte sanitare) avand la dispozitie o gama variata de produse de foarte buna calitate.

Fiecare apartament va fi predat finisat,  la cheie si va fi dotat cu:

- usa de acces, metalica;

-suprafetele vitrate sunt generoase, ferestrele fiind realizate din tamplarie PVC  cu geam termopan LowE+Argon

- finisaje pardoseli: parchet si gresie, cu plinte si pervazuri;

- finisaje pereti: vopsitorii lavabile, faianta;

- finisaje tavane: gipscarton pe structura metalica, vopsitorii lavabile;

- baie finisata si utilata complet (vas toaleta, cada, chiuveta, baterii );

- locuri de lampa; prize/comutatoare
- usile din apartamente, sunt din MDF, au un design modern (tocuri reglabile) si culoarea lemnului.

- centrala termica individuala, calorifere din otel , iar radiatoarele din bai sunt tip suport de prosop.
- apartamentele sunt contorizate individual (curent electric, gaze naturale, apa), contoarele fiecarui apartament fiind montate fie la intrarea in apartament, fie la intrarea blocului, in locuri special amenajate.

MODALITATI DE PLATA

Sunt acceptate ca modalităţi de plată:

  • Credit imobiliar / ipotecar
  • Credit “Prima Casă”
  • Plata cash
Contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
Rezervă acum sau suna la 0762 958 569
x
^ Inapoi sus