METROPOLITAN CITY - POLICOLOR

ZONĂ:

Theodor Pallady - Sector 3

NUMĂR APARTAMENTE

Nr. total - 380 Nr. disponibil - 370
 

FACILITĂȚI ANSAMBLU:

 • lift;
 • bransat la toate utilitatile; 
 • apa curenta; 
 • gaze; 
 • curent electric; 
 • canalizare etc. ;
 • finisaje la alegere;
 

TIPURI APARTAMENTE:

garsoniere, studiouri, 2 si 3 camere

STADIU PROIECT:

Imobile disponibile
  Descarcă oferta în format PDF
Trimite oferta pe mail
SERVICII GRATUITE
SUD IMOBILIAR EXPERT CONCEPT a introdus o serie de servicii noi care vă sunt oferite GRATUIT cum ar fi: asistenţă juridică, consultanţă şi suportul necesar în vederea obţinerii creditului dorit si ceea ce este mai important pentru dumneavoastra ,, COMISION 0 ’’ la toate imobilele tranzactionate prin agentia noastra. Toate informatiile privind preturile, suprafetele si descrierea imobilului apartin in totalitate proprietarului de drept si provin in urma informatiilor furnizate de acesta ce au caracter orientativ si nu pot angaja in niciun fel raspunderea agentiei Sud Imobiliar Expert.

Metropolitan City este localizat in zona Theodor Pallady - Policolor, pe strada Victor Brauner nr 34-38, in proximitatea statiei de metrou Nicolae Teclu si va fi dezvoltat in 4 etape. Ansamblul rezidential se va intinde pe suprafata de 150.000 de mp, incluzand in proiect aproximativ 6000 de apartamente, a caror termen de finalizare este programat pentru anul 2017.
Prima faza are ca termen de finalizare luna iunie 2016 si va cuprinde un numar de 210 apartamente, incluzand garsoniere, studiouri, precum si apartamente de 2 si 3 camere. Proiectul va fi reconfigurat anual, in functie de cererea pietei.
Metropolitan City reprezinta un proiect complex ce va include, intre altele, spatii verzi, alei, parculete, locuri de joaca pentru copii, un centru SPA, gradinita si afterschool, minimarket, restaurante, ballroom. Totodata, proiectul va dispune de 2 cladiri cu turn ce va avea o functiune mixta, cu un regim de inaltime 3S + P + 30 etaje, in care se vor regasi spatii pentru birouri, unitati locative, restaurante, magazine si multiple faclitati.Locatie

Strada Victor Brauner, in vecinatatea statiei de metrou Nicolae Teclu.

Mijloace de transport
 • metrou: Nicolae Teclu;
 • tramvai: 1;
Pret si suprafete

Oricine este in cautarea unei locuinte poate alege din aproximativ 100 de locuinte: garsoniere, apartamente cu doua, trei si chiar patru camere.  Preturile sunt printre cele mai accesibile din Capitala, pornind de la:

 • 50.000 euro in cazul unui studio;
 • 60.000 euro pentru un apartament cu doua camere;
 • 77.000 euro pentru un apartament cu trei camere.

Compartimentarile sunt variate, astfel incat fiecare familie sa poata alege cu usurinta locuinta care se potriveste cel mai bine nevoilor sale.


Dotari

Blocuri din cadre de beton armat cu zidarie din caramida Porotherm 30 cm (exterior);
Compartimentare din caramida Porotherm de 11,5 cm;
Instalatii electrice din cupru;
Instalatii sanitare din PPR;
Tamplarie Rehau cu 5 camere, feronerie Maco, geam clar Low e;
Izolatie cu polistiren de 10 cm.
Utilitati: apa, canalizare, gaze, curent electric - toate de la furnizorii zonali ( Apa Nova, Distrigaz, Enel, etc.).
Finisaje: gresie, faianta, parchet, usi de interior - toate la alegerea clientilor.
Echipamente: centrala de apartament proprie, calorifere, obiecte sanitare (cada, lavoar si picior, vas wc si rezervor, baterii pentru cada si lavoar).

MODALITATEA DE PLATA

Pentru achizitionarea unui apartament in cadrul ansamblului Metropolitan City - Policolor sunt acceptate ca modalităţi de plată:

 • Credit imobiliar / ipotecar
 • Plata cash: DISCOUNT 5%

Nu in ultimul rand, consultantii Sud Imobiliar Expert va ofera consultanta pentru intocmirea dosarului bancar in cazul in care optati pentru un credit.

CONTACT
Departamentul de vânzări din cadrul companiei SUD IMOBILIAR EXPERT CONCEPT va sta la dispozitie referitor la intrebarile pe care le aveti despre acest ansamblu prezentat în ZONA DE SUD. Ne puteti contactata la numarul de tel  0762.996.669 sau e-mail: office@sudimobiliarexpert.ro.
Contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
Rezervă acum sau suna la 0762 958 569
x
^ Inapoi sus