MODERN RESIDENCE

ZONĂ:

Popesti-Leordeni Centru Popesti-Leordeni

NUMĂR APARTAMENTE

Nr. total - 23 Nr. disponibil - 23
 

FACILITĂȚI ANSAMBLU:

  • Stadiu complet finisat la cheie.
  • Bransare la toate utilitatile.
  • Contorizare separata.
 

TIPURI APARTAMENTE:

Garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere

STADIU PROIECT:

Imobile disponibile
  Descarcă oferta în format PDF
Trimite oferta pe mail
SERVICII GRATUITE
SUD IMOBILIAR EXPERT CONCEPT a introdus o serie de servicii noi care vă sunt oferite GRATUIT cum ar fi: asistenţă juridică, consultanţă şi suportul necesar în vederea obţinerii creditului dorit si ceea ce este mai important pentru dumneavoastra ,, COMISION 0 ’’ la toate imobilele tranzactionate prin agentia noastra. Toate informatiile privind preturile, suprafetele si descrierea imobilului apartin in totalitate proprietarului de drept si provin in urma informatiilor furnizate de acesta ce au caracter orientativ si nu pot angaja in niciun fel raspunderea agentiei Sud Imobiliar Expert.
Ansamblul rezidential Modern Residence ofera numeroase beneficii, confort, siguranta, preturi de achizitie decente, precum si garantia unei alegeri potrivite. Ansamblul ofera varietate, spatii concepute sa multumeasca diferite categorii de clienti, este generos ca spatiu util si echilibrat in compartimentare, iar gradul ridicat de finisare interioara precum si materialele de foarte buna calitate folosite la amenajare sunt deja recunoscute pe piata de profil.
Ansamblul rezidential Modern Residence ofera spre vanzare imobilele complet finisate (la cheie), se pradau bransate la toate utilitatile, contorizate separat, vor dispune de centrala proprie de apartament, au inclus in pret TVA de 5% si dispun de parcare asigurata.
AMPLASARE
Ansamblul rezidential Modern Residence este amplasat in zona de Sud a capitalei, la o distanta de numai 10 minute de centrul orasului Popesti-Lerodeni, ansamblul dispune de infrastructura completa, strazi asfaltate si acces rapid la mijloace de transport sau puncte de interes major cum sunt unitatile de invatamant, unitati spitalicesti, piata sau centre  comerciale ( Mega Image)
MIJLOACE DE TRANSPORT

autobuze: 414

maxi-taxi:154, 244

 

PRET si SUPRAFETE
Proiectul are in componenta sa atat garsoniere decomandate, garsoniere duble dar si apartamente cu doua camere compartimentate excelent, atent finisate, insotite de balcoane generoase, lift silentios si locuri de parcare incluse.
  • Garsoniera: de la 35 mp utili - de la 26.700E
  • Apartament 2 camere:  de la 44 mp utili -  de la 35.500E
  • Apartament 3 camere: 73 mp utili - 56.000E
DOTARI
Imobilele din cadrul ansamblului dispun de finisaje excelente, executate de catre firme de renume in domeniu, sunt contorizate separat si dispun de:
- centrala proprie si calorifere
- usi interior de foarte buna calitate
- usa intrare anti efractie
- tamplarie pvc cu geam termopan import Germania
- gresie, faianta si parchet import Spania
- obiecte sanitare in baie
locul de parcare este oferit gratuit
- interfon
- Utilitati: gaze, canalizare, apa, curent.
- Caramida porotherm, izolatie polistiren 10 cm
- Tamplarie PVC 5 camere Rehau
- Glafuri interior/exterior 
- Finisaje la alegere
- Centrala termica immergas
- Parcare inclusa in pret (cota indiviza)
MODALITATI DE PLATA

Sunt acceptate ca modalităţi de plată:

Credit imobiliar / ipotecar
Credit “Prima Casă”

Plata cash

CONTACT
Departamentul de vânzări din cadrul companiei SUD IMOBILIAR EXPERT CONCEPT va sta la dispozitie referitor la intrebarile pe care le aveti despre acest ansamblu prezentat în ZONA DE SUD.
Contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
Rezervă acum sau suna la 0762 958 569
x
^ Inapoi sus