PALLADIUM RESIDENCE

ZONĂ:

Theodor Pallady

NUMĂR APARTAMENTE

Nr. total - 154 Nr. disponibil - 154
 

FACILITĂȚI ANSAMBLU:

  • Finisaje si dotari de cea mai buna calitate
  • Posibilitatea alegerii finisajelor
  • Contorizare separata
  • Bransat la toate utilitatile
  • 2 lifturi
  • 11 etaje
 

TIPURI APARTAMENTE:

garsoniere, apartamente cu 2, 3 si 4 camere

STADIU PROIECT:

Imobile disponibile
  Descarcă oferta în format PDF
Trimite oferta pe mail
SERVICII GRATUITE
SUD IMOBILIAR EXPERT CONCEPT a introdus o serie de servicii noi care vă sunt oferite GRATUIT cum ar fi: asistenţă juridică, consultanţă şi suportul necesar în vederea obţinerii creditului dorit si ceea ce este mai important pentru dumneavoastra ,, COMISION 0 ’’ la toate imobilele tranzactionate prin agentia noastra. Toate informatiile privind preturile, suprafetele si descrierea imobilului apartin in totalitate proprietarului de drept si provin in urma informatiilor furnizate de acesta ce au caracter orientativ si nu pot angaja in niciun fel raspunderea agentiei Sud Imobiliar Expert.

PALLADIUM RESIDENCE este un nou ansamblu rezidential in sectorul 3, situat la 5 minute de mers pe jos fata de gura de METROU Nicolae Teclu, Bulevardul Theodor Pallady.

Cartierul va contine 8 blocuri de 11 etaje, parcari subterane, spatii verzi, spatii de joaca pentru copii, iar parterele vor fi transformate in destinati benefice si utile pentru locatari: gradinita , centru spa, etc...

Zona este in continua dezvoltare, Bulevardul Theodor Pallady este un bulevard renovat, cu 3 benzi pe sens, linie de tranvai si numeroase statii de metrou, iar in viitorul apropiat urmeaza se se constuiasca si un Complex IKEA. In zona se afla mijloace de transport in comun ( R.A.T.B) dar si magazine, supermaket, hipermarket-uri dar si parcuri, scoli, etc.

LOCATIE
Sector 3, Bulevardul Theodor Pallady, 600 m distanta fata de statia de metrou Nicolae Teclu.

MIJLOACE DE TRANSPORT
  • METROU: "1 Decembrie 1918"( 8 minute de mers pe jos),"Nicolae Teclu"(4 minute de mers pe jos)
  • RATB: 23,27,40
PRET SI SUPRAFETE
Garsoniere - de 25 mp - 23.835 Euro - Tva 5% inclus
  2 camere - de la 44 mp - de la 41.685 Euro - Tva 5% inclus
  3 camere - de la 54 mp - 48.825 Euro - Tva 5% inclus
  4 camere - 79 mp - 72.975 Euro - Tva 5% inclus

LOCURILE DE PARCARE NU SUNT INCLUSE IN PRET.
    PRETUL UNUI LOC DE PARCARE SUBTERAN ESTE DE 3.500 EURO +24% TVA
    PRETUL UNUI LOC DE PARCARE SUPRATERAN ESTE DE 2.500 EURO + 24% TVA

 

DOTARII
Dotarile apartamentelor sunt la alegerea clientului si sunt de cea mai buna calitate, ele fiind: gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, centrala proprie de apartament.
MODALITATI DE PLATA

Pentru a achizitiona una dintre locuintele care mai sunt disponibile puteti apela la un credit ipotecar sau imobiliar, precum si la un credit Prima Casa, iar agentii nostri va stau la dispozitie pentru a va sprijini in intocmirea dosarului bancar.

 

Detalii

 

Odata cu apartamentul contractat proprietarul va primi in proprietate si cota indiviza aferenta din terenul total pe care se va construi intreg ansamblul impreuna cu toate utilitatile si facilitatile de care acesta dispune.

 

De asemenea va beneficia de toate amenajarile pe care dezvoltatorul acestui proiect le va pune la dispozitia celorlalti proprietari.

CONTACT
Departamentul de vânzări din cadrul companiei SUD IMOBILIAR EXPERT CONCEPT unde puteţi discuta cu agenţii noştri de vânzări despre acest ansamblu prezentat în ZONA DE SUD sau contactati-ne la tel:0735.520.428; 0724.238.198, 0726.722.848, 0725.971.604
Contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
Rezervă acum sau suna la 0762 958 569
x
^ Inapoi sus