PERLA RESIDENCE 4

ZONĂ:

Metrou Dimitrie Leonida

NUMĂR APARTAMENTE

Nr. total - 66 Nr. disponibil - 46
 

FACILITĂȚI ANSAMBLU:

  • Stadiul complet finisat( la cheie).
  • Bransare la toate utilitatile.
  • Contorizare separata.
 

TIPURI APARTAMENTE:

Garsoniere si apartamente 2 camere si 3 camere

STADIU PROIECT:

În construcție
  Descarcă oferta în format PDF
Trimite oferta pe mail
SERVICII GRATUITE
SUD IMOBILIAR EXPERT CONCEPT a introdus o serie de servicii noi care vă sunt oferite GRATUIT cum ar fi: asistenţă juridică, consultanţă şi suportul necesar în vederea obţinerii creditului dorit si ceea ce este mai important pentru dumneavoastra ,, COMISION 0 ’’ la toate imobilele tranzactionate prin agentia noastra. Toate informatiile privind preturile, suprafetele si descrierea imobilului apartin in totalitate proprietarului de drept si provin in urma informatiilor furnizate de acesta ce au caracter orientativ si nu pot angaja in niciun fel raspunderea agentiei Sud Imobiliar Expert..

Ansamblul Perla Residence 4, constructie 2017, dispune de acces usor atat la Sos. Berceni, la mijloacele de transport in comun (metrou Dimitrie Leonida), cat si la Sos. Oltenitei (maxi taxi si autobuze). cat si la pietele si magazinele mari si mici din zona.

Acest ansamblu are un regim de inaltime P+3 et si este compus din 66 unitati locative, bine compartimentate (garsoniere si apartamente cu doua camera), care se vand complet finisate, izolate termic, bransate la toate utilitatile orasului, contorizate separate si locuri de parcare  cu plata.

AMPLASARE
Ansamblul Perla Residence 4 este situat  in Popesti – Leordeni, in apropiere de Statia de  Metrou Dimitrie Leonida ( 3 minute), intr-o zona cu infrastructura completa, cu numeroase variante de mijloace de transport, scoli, gradinite, centre comerciale (Metro, Selgros, Real, Carrefour, Cora, Hornbach, Bricostore, Dedeman, Praktiker, s.a), malluri si piete moderne.
MIJLOACE DE TRANSPORT
  • Metrou
  • Maxi-Taxi
  • RATB
PRET SI SUPRAFETE

Preturile modeste care caracterizeaza fiecare apartament au inclus tva de 5%  si sunt cuprinse in intervalul : 38.000 – 87.000 Euro

  Detalii

 Odata cu apartamentul contractat proprietarul va primi in proprietate si cota indiviza aferenta din terenul total pe care se va construi intreg ansamblul impreuna cu toate utilitatile si facilitatile de care acesta dispune.

-      De asemenea va beneficia de toate amenajarile pe care dezvoltatorul acestui proiect le va pune la dispozitia celorlalti proprietari.

DOTARI

-      centrala proprie si calorifere,

-      usi de interior,

-      tamplarie pvc cu geam termopan,

-      gresie, faianta si parchet import,

-      obiecte sanitare in bai,

-      porti auto si pietonale,

-      parcare amenajata,

-      loc de parcare inclus,

-      termopan, glafuri din pvc interior/exterior

MODALITATI DE PLATA

Sunt acceptate ca modalităţi de plată:

  •    Credit imobiliar / ipotecar
  •    Credit “A Doua Casă”
  •    Plata cash
CONTACT
Departamentul de vânzări din cadrul companiei SUD IMOBILIAR EXPERT CONCEPT va sta la dispozitie referitor la intrebarile pe care le aveti despre acest ansamblu prezentat în ZONA DE SUD.
Contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
Rezervă acum sau suna la 0762 958 569
x
^ Inapoi sus