PRIMERA RESIDENCE

ZONĂ:

Popesti Leordeni

NUMĂR APARTAMENTE

Nr. total - 15 Nr. disponibil - 15
 

FACILITĂȚI ANSAMBLU:

  • Finisaje si dotari de cea mai buna calitate
  • Posibilitatea alegerii finisajelor
  • Contorizare separata
  • Bransat la toate utilitatile
 

TIPURI APARTAMENTE:

Garsoniere si apartamente cu 2 camere

STADIU PROIECT:

Imobile disponibile
  Descarcă oferta în format PDF
Trimite oferta pe mail
SERVICII GRATUITE
SUD IMOBILIAR EXPERT CONCEPT a introdus o serie de servicii noi care vă sunt oferite GRATUIT cum ar fi: asistenţă juridică, consultanţă şi suportul necesar în vederea obţinerii creditului dorit si ceea ce este mai important pentru dumneavoastra ,, COMISION 0 ’’ la toate imobilele tranzactionate prin agentia noastra. Toate informatiile privind preturile, suprafetele si descrierea imobilului apartin in totalitate proprietarului de drept si provin in urma informatiilor furnizate de acesta ce au caracter orientativ si nu pot angaja in niciun fel raspunderea agentiei Sud Imobiliar Expert.

Primera Residence este compus din locuinte in care atentia pentru detalii este mai mult decat evidenta, mai ales cand vine vorba de finisaje. Gresia, faianta sau parchetul pot fi alese de catre fiecare cumparator in parte, montajul fiind facut de catre o echipa a constructorului, cel din urma garantand calitatea fiecarei lucrari in parte.

Imobilele din ansamblu au un regim mic de inaltime,  P+2, si sunt oferite exclusiv, garsoniere si apartamente cu doua camere.

Fiecare locuinta beneficiaza de loc de parcare. Odata cu apartamentul contractat proprietarul va primi in proprietate si cota indiviza aferenta din terenul total pe care se va construi intreg ansamblul impreuna cu toate utilitatile si facilitatile de care acesta dispune.  De asemenea va beneficia de toate amenajarile pe care dezvoltatorul acestui proiect le va pune la dispozitia celorlalti proprietari.

AMPLASARE

Primera Residence se afla in orasul Popesti Leordeni, in apropierea sos. Oltenita. In imediata vecinatate se afla: magazine, gradinite, scoli, banci, restaurante, hipermarketuri, cabinete medicale etc. 

MIJLOACE DE TRANSPORT
Maxi Taxi (2 linii)
PRET SI SUPRAFETE
Garsoniera - de la 31 mp - de la 27.000 euro
2 camere - de la 52 mp - 45.100 euro

DOTARI

Dotarile apartamentelor sunt de cea mai buna calitate, iar finisajele sunt la alegerea clientului, ele fiind, gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica, centrala proprie de apartament si calorifere de aluminiu.

MODALITATI DE PLATA

Sunt acceptate ca modalităţi de plată:

  • Credit imobiliar / ipotecar
  • Plata cash
CONTACT

Departamentul de vânzări din cadrul companiei SUD IMOBILIAR EXPERT CONCEPT va sta la dispozitie referitor la intrebarile pe care le aveti despre acest ansamblu prezentat în ZONA DE SUD. Ne puteti contactata la numarul de tel: 0314.357.207 sau e-mail: office@sudimobiliarexpert.ro.

Contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
Rezervă acum sau suna la 0762 958 569
x
^ Inapoi sus