RANIA RESIDENCE

ZONĂ:

Metrou Dimitrie Leonida

NUMĂR APARTAMENTE

Nr. total - 26 Nr. disponibil - 17
 

FACILITĂȚI ANSAMBLU:

  • finisaje de lux
  • compartimentare deosebita
  • preturi imbatabile
  • mijloace de transport in comun in apropiere
 

TIPURI APARTAMENTE:

Locuinte cu trei camere in sistem vile insiruite

STADIU PROIECT:

Imobile disponibile
  Descarcă oferta în format PDF
Trimite oferta pe mail
SERVICII GRATUITE
SUD IMOBILIAR EXPERT CONCEPT a introdus o serie de servicii noi care vă sunt oferite GRATUIT cum ar fi: asistenţă juridică, consultanţă şi suportul necesar în vederea obţinerii creditului dorit si ceea ce este mai important pentru dumneavoastra ,, COMISION 0 ’’ la toate imobilele tranzactionate prin agentia noastra. Toate informatiile privind preturile, suprafetele si descrierea imobilului apartin in totalitate proprietarului de drept si provin in urma informatiilor furnizate de acesta ce au caracter orientativ si nu pot angaja in niciun fel raspunderea agentiei Sud Imobiliar Expert.

Ce de al patrulea proiect cu numele Rania Residence pastreaza aceeasi reteta cu care a atras deja multe alte familii care s-au mutat  in casele oferite de catre dezvoltator. In primul rand, vilele au un pret egal cu al unui apartament cu trei camere din Bucuresti, dar, bineinteles ofera un confort mult mai crescut si acea intimitate pe care niciodata nu o poti regasi intr-un bloc cu zeci de apartamente.

Desi vilele au trei camere, daca se face un precontract in timp util, imobilele pot fi recompartimentate partial. Astfel se pot adauga noi spatii de depozitare sau se pot redimensiona dormitoarele. P+1+P este regimul de inaltime al acestor vile, iar podul poate fi si el amenajat ca si camera de locuit, spatiu de relaxare sau dedicat celor mici. 

AMPLASARE

Rania Residence  se afla la 5 minute de statia de metrou Dimitrie Leonida si 2 minute de soseaua Berceni. Desi administrativ face parte din orasul Popesti Leordeni, proiectul beneficiaza de infrastructura aferenta capitalei, iar in imediata apropriere se afla magazine, scoli, gradinite, spitale, dar si centre comerciale si kipermarket-uri (Mega Image, Lidle, Kaufland, Metro, Auchan etc)

MIJLOACE DE TRANSPORT
Metrou: Dimitrie Leonida
Maxi taxi
RATB
PRET SI SUPRAFETE
3 camere 70 mp utili cu 80 mp teren cu un pret de 72.000
3 camere 80 mp utili cu 90 mp teren cu un pret de 76.000
DOTARI
Locuintele, se vand complet finisate, izolate termic, bransate la toate utilitatile orasului, contorizate separat si dispun de:
-centrala proprie si calorifere,
-usi de interior,
-tamplarie pvc cu geam termopan 5 camere  LOW-E
-gresie, faianta si parchet import,
-obiecte sanitare in bai,
-parcare amenajata,
-glafuri din pvc interior/exterior
MODALITATI DE PLATA

Sunt acceptate ca modalităţi de plată:

Credit imobiliar / ipotecar
Credit “Prima Casă”
Plata cash

CONTACT
Departamentul de vânzări din cadrul companiei SUD IMOBILIAR EXPERT CONCEPT va sta la dispozitie referitor la intrebarile pe care le aveti despre acest ansamblu prezentat în ZONA DE SUD. Ne puteti contactata la numarul de tel: 0762.996.669 sau e-mail: office@sudimobiliarexpert.ro.
Contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
Rezervă acum sau suna la 0762 958 569
x
^ Inapoi sus