SOUTH GARDEN SECTOR3

ZONĂ:

Theodor Pallady Sector 3

NUMĂR APARTAMENTE

Nr. total - 36 Nr. disponibil - 17
 

FACILITĂȚI ANSAMBLU:

  • Stadiu complet finisat la cheie.
  • Bransare la toate utilitatile.
  • Contorizare separata.
 

TIPURI APARTAMENTE:

Apartamente de 2 camere si de 3 camere

STADIU PROIECT:

Imobile disponibile
  Descarcă oferta în format PDF
Trimite oferta pe mail
SERVICII GRATUITE
SUD IMOBILIAR EXPERT CONCEPT va ofera o serie de servicii noi care vă sunt oferite GRATUIT cum ar fi: asistenţă juridică, consultanţă şi suportul necesar în vederea obţinerii creditului dorit si ceea ce este mai important pentru dumneavoastra ,, COMISION 0 ’’ la toate imobilele tranzactionate prin agentia noastra. Toate informatiile privind preturile, suprafetele si descrierea imobilului apartin in totalitate proprietarului de drept si provin in urma informatiilor furnizate de acesta.
Proiectul South Garden Residence - Sector3 are în componenţă un singur bloc cu regim de înălţime P+5E si va beneficia de zone de agrement, locuri de parcare.Ansamblul ofera apartamente decomandate si semidecomandate, cu bucătării închise si deschise, terase sau balcoane, dependinţe utile. Deasemenea, diversitatea tipurilor de unităţi locative oferite spre vânzare, apartamente de 2 si 3 camere
LOCATIE
Ansamblu South Garden este situat pe Splaiul Unirii în imediata apropiere a mijlocelor de transport in comun.
MIJLOACE DE TRANSPORT
metrou:Mihai Bravu
mijloace de transport în comun:
autobuze: 223, 134

PRETURI si SUPRAFETE

Suprafetele sunt generoase, preturile sunt  accesibile pentru orice cumparator de locuinte si au inclus chiar si TVA-ul de 5%, astfel incat nu veti avea surpriza unor costuri suplimentare.

2 camere   : de la 51 mp; pret de la 70.980 Euro

Proprietarul fiecarui apartament primeste in proprietate si o cota indiviza din terenul pe care este dezvoltat ansamblul, precum si acces la toate utilitatile si facilitatile de care acesta dispune.
De asemenea va beneficia de toate amenajarile pe care dezvoltatorul acestui proiect le va pune la dispozitia celorlalti proprieatari.

DOTARI

Apartamentele sunt livrate la cheie, cu toate dotarile necesare desfasurarii unei vieti moderne si linistite. Mai mult de atat, pentru fiecare are propriul stil de viata si propria personalitate, fiecare locatar isi poate defini aceasta personalitate prin alegerea finisajelor interioare, respectiv gresie, faianta, p

Dotari:
- usa intrare anti-efractie
- usi interior de calitate
- gresie si faianta
- parchet laminat cu grosimea de 8 mm
- tamplarie PVC cu geam termopan low-E
- centrala termica de apartament
- obiecte sanitare moderne
- calorifere din otel
- vopsea lavabila de interior
- prize pentru internet, telefonie fixa si televiziune in fiecare camera
- toate utilitatile (gaze, electricitate, apa, canalizare)
- contorizare individuala

Orice client care rezerva apartamentul din timp, poate beneficia de posibilitatea de a-si personaliza apartamentul cu finisajele favorite, alegand din numeroase modele si nuante de gresie, faianta, parchet laminat si usi de interior.

MODALITATI DE PLATA

 Sunt acceptate ca modalităţi de plată:

Credit imobiliar / ipotecar
Credit “Prima Casă”

Plata cashCONTACT
Departamentul de vânzări din cadrul companiei SUD IMOBILIAR EXPERT CONCEPT va sta la dispozitie referitor la intrebarile pe care le aveti despre acest ansamblu prezentat în ZONA DE SUD.
Contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
Rezervă acum sau suna la 0762 958 569
x
^ Inapoi sus