VEGAS RESIDENCE

ZONĂ:

SOS. OLTENITEI

NUMĂR APARTAMENTE

Nr. total - 47 Nr. disponibil - 47
 

FACILITĂȚI ANSAMBLU:

- stadiul complet finisat (la cheie)
- bransare la toate utilitatile
- contorizare separata
- teren in proprietate pentru fiecare apartament

 

TIPURI APARTAMENTE:

garsoniere, apartamente cu 2 camere

STADIU PROIECT:

În construcție
  Descarcă oferta în format PDF
Trimite oferta pe mail
SERVICII GRATUITE
SUD IMOBILIAR EXPERT CONCEPT a introdus o serie de servicii noi care vă sunt oferite GRATUIT cum ar fi: asistenţă juridică, consultanţă şi suportul necesar în vederea obţinerii creditului dorit si ceea ce este mai important pentru dumneavoastra ,, COMISION 0 ’’ la toate imobilele tranzactionate prin agentia noastra. Toate informatiile privind preturile, suprafetele si descrierea imobilului apartin in totalitate proprietarului de drept si provin in urma informatiilor furnizate de acesta ce au caracter orientativ si nu pot angaja in niciun fel raspunderea agentiei Sud Imobiliar Expert.

Proiectul VEGAS RESIDENCE nu mai are nevoie de nicio prezentare pretentioasa. Sub acelasi nume s-au dezvoltat deja alte doua proiecte in Zona de Sud a capitalei, imobile ce au fost vandute cu succes  .

Ansamblul rezidential VEGAS RESIDENCE  este compus dintr-un bloc cu regim de inaltime P+5. Puteti alege intre garsoniere si apartamente cu 2 camere. In plus, in cadrul ansamblului vor exista diverse spatii comerciale ce vor dispune de o serie de facilitati. Dezvoltatorul propune rezidentilor mai mult decat o simpla locuinta, oferind locatarilor apartamente spatioase si intime, moderne, frumoase si deosebite, cu o amprenta aparte, locuinte care iti contureaza stilul si viata intr-o comunitate sigura si selecta.
Solutiile constructive aplicate, dar si finisajele moderne si de calitate care sunt oferite va dau posibilitatea personalizarii spatiului de locuit.

LOCATIE

VEGAS RESIDENCE  se afla in cea mai bine cotata zona rezidentiala din zona de sud, la granita dintre sectorul 4 al Capitalei si Popesti Leordeni, pe Soseaua Oltenitei fiind aproape de tot ceea ce aveti nevoie. Distanta fata de punctele de interes este foarte mica, la numai 1 km in jurul ansamblului  intalnindu-se  marile centere comerciale ale Zonei de Sud, cum ar fi: Metro, Selgros, Real, Obi, Hornbach, Practiker, Carrefour Grand Arena Mall sau Vitantis Center si Sun Plazza Mall.


PRETURI si SUPRAFETE

 Ansamblul rezidential VEGAS REZIDENCE  va pune la dispozitie mai multe variante de apartamente care sa raspunda dorintelor si exigentelor tuturor membrilor familiei.

Garsoniere - incepand de la 30 mp utili - incepand de la 27.500 euro
Apartamente cu 2 camere -  incepand de la 43 mp utili - incepand de la 38.000 Euro

 

        

 

MIJLOACE DE TRANSPORT

tramvai: 34, 11
autobuz: 402, 414
maxi taxi: 153, 253, 254 

 
 
DOTARI

Proiectat pentru a oferi diversitate chiar in interiorul sau, odata cu rezervarea unui apartament puteti opta pentru personalizarea tuturor amenajarilor interioare (gresie, faianta, parchet, usi interioare, zugraveli interioare, obiecte sanitare) avand la dispozitie o gama variata de produse de foarte buna calitate.

Fiecare apartament va fi predat finisat,  la cheie si va fi dotat cu:

- usa de acces, metalica;

- suprafetele vitrate sunt generoase, ferestrele fiind realizate din tamplarie PVC  cu geam termopan LowE+Argon

- izolatie exterioara din polistiren de 10 cm cu densitate 15kg/m3

- finisaje pardoseli: parchet si gresie, cu plinte si pervazuri;

- finisaje pereti: vopsitorii lavabile, faianta;

- finisaje tavane: gipscarton pe structura metalica, vopsitorii lavabile;

- baie finisata si utilata complet (vas toaleta, cada, chiuveta, baterii );

- locuri de lampa; prize/comutatoare
- usile din apartamente, sunt din MDF, au un design modern (tocuri reglabile) si culoarea lemnului.

- centrala termica individuala, calorifere din otel , iar radiatoarele din bai sunt tip suport de prosop.
- apartamentele sunt contorizate individual (curent electric, gaze naturale, apa), contoarele fiecarui apartament fiind montate fie la intrarea in apartament, fie la intrarea blocului, in locuri special amenajate.

MODALITATI DE PLATA

Pentru a achizitiona una dintre locuintele care mai sunt disponibile puteti apela la un credit ipotecar sau imobiliar, precum si la un credit Prima Casa, iar agentii nostri va stau la dispozitie pentru a va sprijini in intocmirea dosarului bancar.

 

Detalii

 

Odata cu apartamentul contractat proprietarul va primi in proprietate si cota indiviza aferenta din terenul total pe care se va construi intreg ansamblul impreuna cu toate utilitatile si facilitatile de care acesta dispune.

 

De asemenea va beneficia de toate amenajarile pe care dezvoltatorul acestui proiect le va pune la dispozitia celorlalti proprieatari.

 

CONTACT

 Departamentul de vânzări din cadrul companiei SUD IMOBILIAR EXPERT CONCEPT unde puteţi discuta cu agenţii noştri de vânzări despre acest ansamblu prezentat în ZONA DE SUD sau contactati-ne la numarul de tel  0314.357.207 sau e-mail: office@sudimobiliarexpert.ro

 

Contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
Rezervă acum sau suna la 0762 958 569
x
^ Inapoi sus