VILA TIP DUPLEX

ZONĂ:

Popesti-Leordeni Centru Popesti-Leordeni

NUMĂR APARTAMENTE

Nr. total - 2 Nr. disponibil - 2
 

FACILITĂȚI ANSAMBLU:

 • Acces imediat la centre comerciale, sucursale de bănci, dar și pizzerii și restaurante;
 • Compartimentarea optimă a suprafeţelor;
 • Posibilitatea alegerii finisajelor dintr-o gamă variată;
 • Posibilitatea de a achiziţiona apartamente noi prin programul Prima Casă;
 • Şcoli şi grădiniţe aflate în apropierea casei tale.
 

TIPURI APARTAMENTE:

VILA DUPLEX P+1

STADIU PROIECT:

În construcție
  Descarcă oferta în format PDF
Trimite oferta pe mail

Cu un regim de inaltime P+1 si 2 imobile in total acest ansamblu ofera 4 camere spatioase si cu o compartimentare bine gandita, pentru a oferi confort maxim.

Construit pe cadre din beton armat si caramida POROTHERM si izolat termic pe exterior. 

Se predau complet finisate, cu posibiliatea alegerii finisajelor, centrala termica proprie de 24 Kw, calorifere de otel, obiecte sanitare in baie, parchet, gresie, faianta.

LOCATIE SI MIJLOACE DE TRANSPORT
Pozitionat in Popesti Leordeni, langa primarie, ansamblul dispune  in apropriere de mijloace de transport in comun si puncte de interes. (Mega Image, cofetarii, scoli si gradinite, cabinete medicale, etc.)
DOTARI

Imobiliele sunt livrate la cheie, cu toate dotarile necesare desfasurarii unei vieti moderne si linistite. Mai mult de atat, fiecare proprietar are dreptul la propriul stil de viata si propria personalitate, fiecare locatar isi poate defini aceasta personalitate prin alegerea finisajelor interioare, respectiv gresie, faianta, parchet, zugraveli si obiecte sanitare.

 

Dotari:

- usa metalica la intrare si usi interioare  din MDF de culoarea lemnului, cu tocuri reglabile

- ferestre din tamplarie PVC  cu geam termopan LowE+Argon.

- parchet si gresie, cu plinte si pervazuri

- pereti finisati cu vopsea lavabila,

- faianta si gresie

- tavane din gipscarton pe structura metalica, finisate cu vopsea lavabila

- baie finisata si utilata  cu vas toaleta, cada, chiuveta, baterii;

- prize si comutatoare

- centrala termica individuala

- calorifere din otel , iar radiatoarele din bai sunt tip suport de prosop.
- contoare individuale pentru curent electric, gaze naturale, apa; contoarele fiecarui apartament fiind montate fie la intrarea in apartament, fie la intrarea ansamblu, in locuri special amenajate.
PRETURI SI SUPRAFETE
120 mp utili - 250 mp teren - 115.000 euro
MODALITATI DE PLATA

Imobilele din cadrul ansamblului pot fi achiziţionate fie prin plată Cash, prin credit Prima Casă, fie prin Credit Imobiliar. 

Programul PRIMA CASĂ

Programul “Prima Casă” se adresează oricărei persoane fizice care nu deţine în proprietate exclusivă sau împreună cu soţul ori soţia nicio locuinţă sau care deţine cel mult o unitate locativă, dobândită prin orice alt mod decât prin program, în suprafaţa utilă mai mică de 50 de metri pătraţi.

 În cadrul programului se pot achiziţiona locuinţe finalizate/locuinţe nefinalizate, aflate în diverse faze de construcţie, destinate achiziţionării după finalizare sau locuinţe noi, destinate achiziţionării după finalizare construite în baza autorizaţiilor de construire. De asemenea, se pot construi locuinţe viitoare de către beneficiar individual în baza unei autorizaţii de construire eliberată după aceeaşi dată.

 Cât poţi să împrumuţi?

 • Cei care vor să ia un împrumut prin Prima Casă pe o perioadă de cel mult 30 de ani trebuie să aibă un avans minim de 5 % din preţul de achiziţie al locuinţei.
 • Suma maximă diferă însă, în funcţie de vechimea imobilului şi de numărul de beneficiari. Astfel, garanţia maximă este de 60.000 de euro pentru locuinţele vechi, 70.000 de euro pentru locuinţele noi sau în construcţie şi de 75.000 de euro pentru locuinţele în asociere. Cât despre dobânda, formula de calcul stabilită prin program este neschimbată, iar marja maximă este 4% peste Euribor la trei luni.

 Avantajele programului Prima Casă :

 • Avansul este de 5%, spre deosebire de 25%;
 • Rata lunară scade;
 • Dobânzile sunt la jumătate din cele practicate acum pe piaţa bancară: de la 11%, cât e dobânda medie la credite, la 5.28%, cât e dobânda maximă impusă de guvern pentru băncile care vor să facă parte din program. Aceasta înseamnă că la sfârşitul perioadei de creditare vom plăti dobânzi totale de 2 ori mai mici;
 • Nu mai există comisioane lunare, anuale, iniţiale de acordare, de risc etc. Toate comisioanele vor fi incluse în raţa maximă a dobânzii, în afară de comisionul anual de garantare de 0.37%;
 • Băncile vor putea creşte gradul de îndatorare care în prezent este de 50%;
 • Eliminarea comisionului de rambursare anticipată, care până acum era între 1 şi 4%.
Contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
Rezervă acum sau suna la 0762 958 569
x
^ Inapoi sus