CONTACT

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

Bine ati venit pe site-ul agentiei imobiliare Sud Imobiliar Expert Concept , agentia imobiliara numarul 1 in Popesti Leordeni.

Noi nu suntem niciodata prea ocupati pentru a va raspunde la telefon sau e-mail. Sunati-ne la oricare dintre numerele de telefon de mai jos sau trimiteti-ne un e-mail cu cererea dumneavoastra. Cu siguranta vom gasi in baza noastra de date o proprietate care sa fie pe masura dorintelor si exigentelor dumneavoastra.

Daca doriti sa vedeti cu ochii dumneavoastra cine sunt cei de la capatul firului sau sa consultati “pe viu” baza noastra de date va asteptam la un ceai sau o cafea la sediul nostru din Popesti Leordeni. Putem merge impreuna sa vizionam oricare dintre locuintele aflate pe site-ul nostru.
Avand agenti cu experienta de aproape 20 de ani in imobiliare, mii de tranzactii rezidentiale intermediate, oferind de-a lungul timpului consultanta pentru unii dintre cei mai mari dezvoltatori din Zona de Sud, multe dintre proiecte fiind reprezentate in regim exclusiv de catre noi, putem afirma fara niciun fel de exagerare ca suntem una dintre cele mai mari agentii imobiliare din Zona Metropolitana de Sud!
Este suficient sa ne contactati folosind datele de mai jos, sau prin intermediul formularului de contact.

Odată cu apăsarea butonului “TRIMITE" vă daţi acordul ca toate datele completate în formularul de mai sus să fie stocate în condiţii de siguranţă de către compania noastră cu scopul de a fi contactat ulterior.

SUD IMOBILIAR EXPERT CONCEPT SRL

J23/1643/31.05.2013 
CUI 31719635
Cont IBAN: RO52BRDE441SV79192314410
BANCA ROMANA DE DEZVOLTARE VACARESTI

Adresa punct de lucru : Strada Drumul Fermei, nr 13, 077160, Popesti Leordeni, judet Ilfov, Romania

Telefon
TELEFON

0762.958.569 031.434.20.25
Fax
FAX

031.434.20.25
Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus