SERVICII IMOBILIARE IN POPESTI LEORDENI

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii

 Ce va oferim?

 

Sud Imobiliar Expert are in portofoliu o gama variata de apartamente, case, vile si terenuri din zona de sud a Bucurestiului si din orasul Popesti-Leordeni.  Avem in reprezentare cele mai importante ansambluri rezidentiale din Berceni, Soseaua Oltenitei, Soseaua Metalurgiei, Zona Metropolitana a Bucurestiului si Popesti Leordeni. Va punem la dispozitie cea mai mare baza de date de terenuri din aceasta zona.

 

Cine suntem?

 

Suntem o echipa formata din persoane care au acumulat, in timp, foarte multa experienta in piata imobiliara. Am invatat in toti acesti ani ce este important pentru cumparatorul de locuinte. Am invatat in primul rand sa ii oferim acestuia ce are nevoie cu adevarat, si nu ceea ce cred cei din jur ca are nevoie. Am invatat sa respectam personalitatea fiecaruia dintre oamenii cu care vorbim si am invatat sa tratam cu acelasi respect fiecare persoana cu care intram in contact. Sa nu fiti suprinsi daca atunci cand veti veni in biroul nostru veti fi intampinati cu o cafea calda intr-o atmosfera prieteneasca, similara mai degraba unei intalniri prietenesti, decat unei intalniri de afaceri. In spatele acestei atitudini sta un profesionalism bazat pe multa experienta, iar atentia pentru fiecare detaliu este o regula cu care ne mandrim.

 

De ce Sud Imobiliar Expert?

 

Pentru noi fiecare client este important. Suntem dedicati fiecarui client in parte inca de la primul contact. Va oferim GRATUIT asistenta juridica, asistenta financiara, suportul necesar in vederea pregatirii oricarei tranzactii, consultanta pentru realizarea dosarului bancar atunci cand apelati la un credit, si chiar consultanta in ceea ce priveste constructia si amenajarea unei locuinte. Daca achizitionati un teren prin Sud Imobiliar Expert, noi nu ne inchidem telefoanele odata ce tranzactia a fost finalizata. Va ajutam GRATUIT sa gasiti un arhitect care sa va realizeze proiectul pentru casa dorita. In plus, indiferent daca ati cumparat prin intermediul nostru un apartament, o casa, o vila sau un teren, va oferim in continuare consultanta pentru incheierea contractelor la utilitati.

Nu in ultimul rand, la achizitia oricarui apartament sau a unei vile situate intr-un ansamblu rezidential din oferta Sud Imobiliar Expert, comisionul agentiei noastre este ZERO.

SUD IMOBILIAR EXPERT - IMOBILIARE POPESTI LEORDENI

Apelati acum la SUD IMOBILIAR EXPERT - Agentia imobiliara nr. 1 din Sudul Bucurestiului pentru cea mai buna oferta de servicii imobiliare din zona!

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus