132 DE BLOCURI DIN BUCURESTI VOR INTRA CURAND IN REABILITARE TERMICA

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
132 de blocuri din sectoarele 3, 4 şi 6 din Bucureşti vor intra în reabilitare termică. Proiectele au fost votate pe 17 mai, de consilierii municipali, în cadrul unei şedinţei a CGMB(Consiliului General al Municipiului Bucureşti).
Aproximativ 47 de milioane de euro vor fi folosiţi pentru reabilitarea termică a acestor 132 de blocuri.

În prima etapă a programului municipal de reabilitare termică sunt incluse 552 de blocuri din Capitală, însă, deocamdată vor fi reabilitate 132, după cum urmează: 101 blocuri din sectorul 3 (32 de milioane de euro), 15 blocuri din sectorul 4 (7 milioane de euro) şi 16 blocuri din sectorul 6 (8 milioane de euro).

“Reabilitarea termică a blocurilor este un proces care nu s-a desfăşurat uniform în toate sectoarele, înregistrându-se diferenţe mari între acestea, diferenţe care au la bază cauze obiective, în special de ordin bugetar. Prin urmare, Primăria Generală doreşte să compenseze aceste neajunsuri, din dorinţa de a asigura cetăţenilor tratament egal, indiferent în ce sector locuiesc. Asteaptăm în continuare  proiecte, nu doar din partea primăriilor de sector, ci şi direct de la Asociaţiile de Proprietari interesate”, a precizat Gabriela Firea, primarul general al Capitalei. 

Potrivit schemei de finanţare, asociaţiile de proprietari vor trebui să suporte 20% din cheltuieli, în timp ce municipalitatea va asigura restul de 80%.

citeste stirea aici

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus