1500 DE LOCUINTE INTR-UN ORAS SUBTERAN

CAUTĂ OFERTE
Alege zona
ID ofertă
palladium residence
ADAUGA ANUNTUL TAU

Introduceţi cererea sau oferta dumneavoastră în acest formular, şi în cel mai scurt timp, un reprezentant al companiei noastre vă va contacta pentru a stabili o întâlnire.

Detalii
CALCULATOR DE TAXE
Preț
Taxele notariale calculate sunt cele minime impuse de Camera Notarilor Publici.
VILA SOS. OLTENITEI
SUPER OFERTA SUPER OFERTA

Vila tip duplex, regim de inaltime P + 1 + M, suprafata utila 120 mp, 120 mp teren, living, debara,bucatarie, 3 dormitoare, 2 bai, mansarda. Placa si scara din beton peste etaj.Locuinta se vinde complet finisata cu gresie, faianta, parchet, usi, tamplarie pvc cu geamuri termopan, centrala termica, calorifere, obiecte sanitare in bai, instalatii electrice, bransamente si contorizari individuale la toate utilitatile orasului, loc de parcare. Asiguram asistenta gratuita la intocmireadosarului bancar si la obtinerea creditului. Comision 0%.

Detalii
Oraşul minier Coober Pedy din Australia are peste 1.500 de locuinţe, conectate printr-o reţea de tuneluri, magazine, baruri, muzee si chiar o capelă religioasă. Orasul cu o istorie de 100 de ani, este amplasat in intregime sub pamant. Coober Pedy a devenit faimos pe plan mondial datorită zăcămintelor de opal, ajungând să fie principalul furnizor al lumii de astfel de pietre semipreţioase. Totodată, orăşelul cu aproape 3.000 de locuitori este cunoscut şi pentru o altă caracteristică ieşită din comun: este singura aşezare subterană locuită din Australia. Fondat în urmă cu 100 de ani, Coober Pedy îşi bazează astăzi economia atât pe industria mineritului de opal, cât şi pe turism. Coober Pedy este principalul furnizor de opale din lume, astfel că şi-a atras supranumele de „Capitala Opalului”. Astăzi, orăşelul a ajuns să fie la fel de faimos pentru locuinţele bizare, ca şi pentru pietrele semipreţioase. Micul oraş australian a început să atragă turişti în anii ’80, odată cu inaugurarea primului hotel subteran. În prezent, localnicii şi turiştii au la dispoziţie şi alte facilităţi – muzeu, biserică, magazine şi baruri. Numele de Coober Pedy vine de la termenul folosit de aborigeni „kupa-piti”, tradus prin „gaura săpată de omul alb”.
Proprietarii acestor locuinţe sunt extrem de încântaţi de faptul că, atunci când vor să îşi mărească locuinţa, tot ce trebuie să facă este să sape. În acelaşi timp, au şanse ridicate de a se îmbogăţi. Cel mai bun exemplu este al dezvoltatorului unui motel din zonă, care a descoperit zăcăminte de opal în valoare de 360.000 dolari, la excavarea unităţii turistice.

citeste stirea integral

Formular de contact
Câmpurile marcate cu " * " sunt obligatorii
^ Inapoi sus